Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Good Neighbours


Det är mitt i vintern och en seriemördare härjar i ett litet grannskap i Montreal. När alla börjar misstänka varandra, försöker hyresgästerna i ett gammalt hus lista ut vem de egentligen kan lita på.


Originaltitel Good Neighbours
Regissör Jacob Tierney
Manus Jacob Tierney
Genre Komedi, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Jay Baruchel, Scott Speedman, Xavier Dolan, Emily Hampshire, Gary Farmer, Jacob Tierney
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 79
Filmnummer 90388

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Nena2000
2014-06-02
Riktigt spännande och otäck även om den var förutsägbar, vem som var gärningsman gissade man ganska snabbt.
ClintanJ
2013-08-01
Egen, fyndig, funkar nästan hela vägen.
SalotSar
2013-06-06
Relationsdrama med bisarr förveckling, på temat kattmördare :) Inte många friska i denna vardagliga kanadensiska miljö, Underhållande hela vägen, möjligen abrupt avslut.
dafreakish
2013-01-12
En av de underligaste filmerna jag sett den senaste tiden. Urspårat värre och tyvärr bitvis förutsägbart. Men något sånär underhållande.
Johjt
2012-11-04
Väldigt förvirrande och skruvad film.. Karaktärerna är helmysko men jag kunde ändå inte låta bli att vara intresserad genom största delen av filmen. Bra story men känns som ett snabbjobb och är inte riktigt genomtänkt.. Men duger för en söndagsfilm än om den var något seg. 2/5.
need_sleep
2012-10-05
Hur kan man kalla det här komedi? Det är en långsam och seg thriller, men själva grundstoryn är riktigt bra. Tyvärr är skådisar och regi inte i klass med storyn. Det känns mestadels som en filmatiserad teater. För seg för att få mer än en 2:a.
Smultronsylt
2012-09-28
Meningslösa minuter.
BadCharlotte
2012-09-26
Otroligt dålig film!

2011-10-07
Snuskigt nära en etta. Jag sätter en tvåa enbart för att jag var tvungen att genomlida hela rullen för att se om det fanns någon poäng. När ALLA karaktärer, utan undantag, gör helt irrationella saker och sån't i stil som dom gör här, finns ju ingen rim och ranson. Vad trött jag blir.
100tonvalspäck
2011-08-12
Läste en mycket positiv recension av den här filmen på en sida jag brukar lita på, så jag kollade upp den. Måste säga att jag verkligen inte förstår. Filmen är otroligt skum och full av konstiga karaktärer/repliker/scener. Kanske är det något jag missat. Läste lite på Imdb efter att ha sett den för att se om några av de konstiga sakerna kunde förklaras, till viss del gjorde dem det, men jag förstår fortfarande inte. Jag förstår bara inte vad filmen går ut på, under en lång stund förväntade jag mig en twist där det skulle avslöjas att alla karaktärerna i själva verket var patienter på ett mentalsjukhus. Exakt så konstigt beter de sig. Dessutom är replikerna inte bara konstiga, utan också otroligt övertydliga. Den enda spänningen i filmen var att se om den skulle bli spännande. Vilket den tyvärr aldrig riktigt blev.
Visa äldre kommentarer »