Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Grave Secrets


En kvinna som äger ett litet hotell tar kontakt med en parapsykolog efter att mystiska saker börjar hända på hotellet. Frågan är om lösningen finns i hotellet historia eller om det finns en mer personlig koppling.


Originaltitel Grave Secrets
Alternativ titel Secret Screams
Regissör Donald P Borchers
Manus Lenore Wright
Genre Skräck, 80-tal
Skådespelare Paul Le Mat, Renée Soutendijk, Lee Ving, Olivia Barash, David Warner, John Crawford, Bob Herron, Gilbert Lewis, Ruth Manning, Anthony Rapp, Allison Rapp
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5
Filmnummer 93717

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2021-08-29
Lätt diffus rysare som har sina stunder, men som jag hade svårt att sätta mig in i. Här finns en rätt skön spökhistoria i botten och den kunde gjorts så mycket bättre.
Merwinna
2016-03-25
Denna film blir förstörd av två saker. 1: de otroligt primitiva och dåliga specialeffekterna. Man skulle kunna tro att filmen var från 1949 i stället för 1989! 2. Att det bitvis verkade vara en skräckkomedi, men bitvis inte. Så man visste inte om man skulle ta den på allvar eller leta efter det lustiga. Det blev väldigt förvirrande! Synd annars, för historien var tillräckligt bra, och skulle ha kunnat utgöra grunden för en riktigt bra och spännande spökfilm.