Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Grimsby


Ett nytt uppdrag tvingar en toppspion att samarbeta med sin idiotiska bror som är fotbollshuligan.


Originaltitel Grimsby
Alternativ titel The Brothers Grimsby
Regissör Louis Leterrier
Manus Sacha Baron Cohen, Phil Johnston, Peter Baynham
Genre Komedi, Action, 2010-tal
Skådespelare Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Isla Fisher, Rebel Wilson, Penélope Cruz, Gabourey Sidibe, Annabelle Wallis, Ian McShane, David Harewood, John Thomson, Ricky Tomlinson, Johnny Vegas, Scott Adkins, Sam Hazeldine, Tamsin Egerton, Nick Boraine, Barkhad Abdi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 721
Filmnummer 114291

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Trangor
2018-05-19
Skrattade mycket till den här filmen även om den är lite överdriven ibland. Visst, lider man av stiff upper lip, så gillar man den nog inte.
AngelsDiary
2018-04-09
Rakt av väldigt dum humor.
wasteoftime
2018-01-24
Alltså, det fanns en tid då Sacha Baron Cohen var rolig, på den tiden han gjorde Ali G i TV-serieform. I alla fall det lilla jag såg, uppskattade jag. Det känns som en evighet sedan. Det här är ju bara blaj. Det utger ju sig för all del inte för att vara något annat, så det är väl en pluspoäng, men en väldigt liten tröst. Det är dåligt, tramsigt och lågt. Väldigt väldigt lågt. Gillar man det är detta antagligen perfekt. Det gör inte jag. 50,8 på SH-skalan.
Murvel48
2018-01-22
Haha, en del scener var verkligen hemska...
myslas
2017-11-22
Kiss- och bajsskämten haglar i den här riktigt dåliga filmen som inte är värd de 5:- jag köpte den för.
S_Griffon
2017-11-04
Hahaha!
Christofer
2017-09-26
Om man är hemma sjuk och absolut inte har något annat att se så kan man slänga på en sån här rulle. Jag visste ju med all säkerhet att det skulle vara ren dynga, så jag blev ju inte överraskad. Däremot var det faktiskt något sjukare än väntat. Trots allt fanns det några skratt här och där men tyvärr drunknade det roliga i kiss-och-bajsträsket tillsammans med andra vidriga grejer. Sacha är ju kanon när han lägger ribban på en annan nivå än det här.
Zok
2017-05-07
En del scener är faktiskt kul, men de scener som inte är det (och de är en majoritet) blir bara för mycket löjligt trams.
GrandMaster_E
2017-04-23
Är den sjuk? Ja! Skrattade jag? Ja!
Krille80
2017-04-14
Under filmens första halvtimma så sitter jag och funderar över att det var synd att en sådan bra idé på pappret inte blev en bättre och roligare film. När halvtimmen dock har passerat så lyfter filmen ordentligt i berättandet och tempo och jag finner mig skrattandes högt och rakt ut vid flertalet tillfällen. Skämten må var låga och absurda men att de får mig att skratta är allt jag behöver veta. Sacha Baron Cohen är som vanligt underhållande och Mark Strong bjuder på sig själv i massor. 3+
Visa äldre kommentarer »