Group Sex

Herrman har en svaghet för strippklubbar. Donny är besatt med tanken på trohet medan Tiffany precis har blivit känd för sina färdigheter inom kampsport. Dessa är Andys tre nya vänner han har fått efter att han följer med sin nya drömtjej på ett möte för sexmissbrukare. Denna kombination av personer rör om det i han liv på ett komiskt sätt han inte hade räknat med.

Originaltitel Group Sex
Regissör Lawrence Trilling
Manus Lawrence Trilling, Greg Grunberg
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Tom Arnold, Greg Germann, Henry Winkler, Kurt Fuller, Greg Grunberg, Lombardo Boyar, Kathrine Narducci, Madeleine Lindley, Kym Whitley, Odette Annable, Christina DeRosa, Josh Cooke, Rob Benedict, Sandra Seeling, Lisa Lampanelli, Sandra Taylor

yrkeschaufföre
2019-07-13
Riktigt dålig film men sexmissbrukarna är roliga? det är iallafall de som gör att jag tar mig igenom filmen. Jag satt igenom hela filmen å tänkte att det var Arielle Kebbel som spelade tjejen men de är väl ganska lika?
2015-01-19
Filmens största tillgång är att den är fylld med trevliga skådespelare och då speciellt i birollerna. Överlag är skådespelarinsatserna helt OK. Sett till handlingen så fungerar det och lägger sig på en rätt neutral nivå. Jag har inga problem att se denna film från början till slut men den erbjuder inga större glädjeämnen vare sig som komedi eller i sin romantiska del. En godkänd film. 2+
Endymion
2010-10-14
Hyfsat skådespeleri, men som film inte alls speciellt bra, men det hade jag räknat med :-)