1.8
1.8
Growth

1989 görs det massor med experiment på en ö. Forskningsresultaten visar till en början positiva resultat, men plötsligt sker det en katastrof och mer än en tredjedel av öns befolkning dör. En överlevnad vid namn Janie lyckas fly ön, och återkommer nu 20 år senare för att bemöta sitt förflutna.
Originaltitel | Growth |
Regissör | Gabriel Cowan |
Manus | Gabriel Cowan |
Genre | Science Fiction, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Mircea Monroe, Christopher Shand, Brian Krause, Nora Kirkpatrick, Ian Patrick Williams, Robert Pike Daniel, Richard Riehle |
Vad var det här? mördarmaskarna anfaller? oavsett så var det riktigt uselt.
När det finns filmer som tokunderhållande Slither kommer den inte långt. Tunnt och inte särskilt rafflande om slingrande slemhögar. Trailern lovade gott och flashback-scenerna var bäst, men den var sammantaget en besvikelse.
Den kunde ha fått en 2a om den inte hade spårat ut så mycket i slutet.
Kanske är man för snäll som ger den här en två... bör endast ses om man har väldigt tråkigt.
Svagt manus och för många logiska luckor. Jag hade lite högre förväntningar och hoppades på lite transhumanistisk filosofi, men fick mest pipande parasiter.
Har sett det förut, snabba sliriga maskformiga grejer som har ont uppsåt. Hyggligt roande en stund.
Stark tvåa här med. Det började rätt intressant, och flera av flashbackscenerna med parasiter som anföll var riktigt sköna, men som film överlag? Kompetent filmat och agerat, men manuset ledde ingenstans
vad amam sa.
Stark tvåa. En B-film definitivt men skådespeleriet var bättre än väntat och den led just inte av några större svagheter för en lågbudgetfilm.
Inte jättebra, men den höll mitt intresse uppe i alla fall.