Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Haunted Spirit


Med hjälp av den nya uppfinningen Menger Sponge har ett forskarteam första gången i mänsklighetens historia lyckats fånga ett spöke. De försöker få reda på varför vissa människor blir spöken efter döden.


Originaltitel Guisi
Alternativ titel Silk
Regissör Su Chao-Bin
Manus Su Chao-Bin
Genre Drama, 2000-tal, Skräck, Mysterium, Science Fiction, Thriller
Skådespelare Chang Chen, Chen Bo-lin, Chang Chun-ning, Yôsuke Eguchi, Barbie Hsu
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 114
Filmnummer 51282

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2023-01-10
Brukar inte gilla den här sortens film, men denna var helt okej.
Zebulonm
2023-01-10
Brukar inte gilla den här sortens film, men denna var helt okej.
BrutusBeefcake
2015-05-15
För jäkla tramsig film fylld med dumheter, spårar ut ganska så snabbt gör den också, varken spännande eller läskig. Tvåan hänger extremt löst, rekommenderas ej. (4-/15)
lightship
2014-09-24
Kan ha varit för att jag satt och målade samtidigt, inte koncentrerade mig eller gick omkring och städade - men jag förstod ingenting och vad som var meningen med detta ingenting. Jaha, ett litet pojkspöke man inte får "titta" på. Jasså.
TheHorrorfan
2014-07-04
Vilken skit.
mingping
2010-01-28
Ehhm. Inte det sämsta jag sett och långt ifrån det bästa. Förutom biljakten med ett ilsket spöke på vägbanan (när jag skrattade brallorna av mig) var det egentligen inget som direkt imponerade mig sådär överdrivet.
pufred
2009-10-02
Kunde varit så mycket bättre, en del spökscener är riktigt bra, men varför blanda in en antigravitationskub? Den här skulle nästan tjäna på en amerikansk remake (jag fasar vid själva ordet).
Cumlin
2008-10-29
Välgjord och så men dåliga val av musik och en massa "vetenskapliga överförklaringar" tar bort all mystik och skräck som en asiatisk rysare vanligtvis har.
Christofer
2008-09-10
Suck. Precis likadan som de flesta asiatiska skräpskräckisar. Vad var egentligen grejen med "tråden"? Rätt fånigt. Hur fan funkade Menger Sponge egentligen? Nån som fattade? Jag gillar sci-fi, men det måste finnas en förklaring som går att köpa, vilket det inte gör här. Hela upplösningen var rena sömnpillret dessutom.
KurtKarlsson
2008-07-19
hm stark tvåa eller en svag trea?
Visa äldre kommentarer »