1.9
1.9
Guns
Tre kvinnliga, lättklädda agenter är på Hawaii för att stoppa en ondsint vapensmugglare.

Originaltitel | Guns |
Regissör | Andy Sidaris |
Manus | Andy Sidaris |
Genre | Action, 90-tal |
Skådespelare | Erik Estrada, Dona Speir, Roberta Vasquez, Bruce Penhall, Cynthia Brimhall, Devin DeVasquez, Phyllis Davis, Danny Trejo, Kym Malin, Donna Spangler, William Bumiller, Michael J Shane, Chuck McCann, Chu Chu Malave, Richard Cansino |
Andy Sidaris förnekar sig inte och Guns är precis vad man kan förvänta sig om man sett några av hans tidigare alster. Underhållning på extremt låg nivå, men jag gillar skiten.
Man vet ju precis vad man får av de här filmerna vid det här laget, och det är väl både på gott och ont, men mest ont tyvärr. Jag saknar trots allt den fantasifulla dumheten som framför allt Hard Ticket To Hawaii bjöd på. Den här gången saknar man också Hope Marie Carlton lite, men i gengäld får man sig ju en dos Danny Trejo istället. Hursomhelst så tycker jag fortfarande att det är ganska kul att kolla på de här filmerna, men jag börjar bli rädd för att det inte blir fler toppar i den här filmserien
Ah va fan, Danny Trejo är ju med i den! Patetiskt rolig, vilket jag tycker höjer betyget till en tvåa. Ha ha!
Måste erkänna att det finns nånting uselt underhållande i denna rulle men tonvikten ligger på uselt. Kul med Danny Trejo i en av birollerna.
Erik Estrada är så slick i denna film. Jag gillade. En bra bit från Hard Ticket-klass dock
Hahaha, har inte sett den men den verkar klockren :P
Total otittbar dynga om man inte gillar playmates och kalkonfilmer. Men det gör man ju...