Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Happy Death Day


Collagestudenten Tree tvingas gång på gång återuppleva dagen hon mördas. Detaljerat och med samma plågsamma slut repeteras hennes sista timmar i livet. För att få ett slut på denna terror måste hon lyckats identifiera sin mördare.


Originaltitel Happy Death Day
Regissör Christopher Landon (II)
Manus Scott Lobdell
Genre Komedi, Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken, Laura Clifton, Jason Bayle, Rob Mello, Rachel Matthews, Ramsey Anderson, Brady Lewis, Phi Vu, Tenea Intriago, Blaine Kern III, Cariella Smith, Jimmy Gonzales, Billy Slaughter, Donna Duplantier
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 421
Filmnummer 126320

Recensioner

Skapad 2019-12-13 av Stygga-Vargen
Det händer inte särskilt ofta att jag hakar på trender men det har faktiskt hänt att jag gjort det vid åtminstone ett par tillfällen - första gången var nog när det blev väldigt trendigt med...   Läs mer »

Kommentarer


Robkiller
2021-02-13
Ungdomsskräckis med tidsloop... hyfsat meningslös.
theFeber
2020-11-26
Jävligt fyndig, rolig och nyskapande blandat med gamla klyschor och jumpscares. Jessica Rothe är klockrent castad och gör sin insats med bravur. Blir liiite seg och förutsägbar ibland, men överlag är det ett skönt skräckinslag med tidsresor.
santiago
2020-07-20
En film som vet vad den vill. Kul underhållningsskräckis.
vonadel
2020-01-22
Gillar ju Groundhog Day-stuket, och skräckisar är jag ju också svag för även om de sällan är så bra. Intressant kombo då mao. Och ja, det fungerar faktiskt ganska bra. Spännande, och intresset bibehålls filmen igenom. 6/10
Rai
2019-11-11
Haha, man kan inget anat än att flina åt den här dumma filmen. Har dock en del underhållsvärden så den får en 3:a.
LenWidleheyt
2019-11-03
Charmig och lättsam PG-13 skräckis med komiska inslag. Bättre än väntat!
BarryHero
2019-10-22
Bra och underhållande och Jessica Rothe är bra och snygg i huvudrollen. Aldrig hört talas om henne förutså det var en ny bekantskap. Gillar genren med tidsloopar och här användes det på ett intressant sätt. Den är absolut inte läskig på nåt sätt och själva morden blev lite ointressanta efter ett tag då de skedde så frekvent men till slut utmynnar filmen i en helt OK ihopknutning.
dudson
2019-10-07
Vilket långdraget skit. Att man ens besvärar sig göra en sån piss film. Kanske nån IQ befriad fjortis gillar detta möjligt...
myslas
2019-08-11
Groundhog Day möter Scream, typ. Riktigt underhållande och bättre än jag förväntade mig. Hade kunnat bli ett ännu högre betyg om den varit lite blodigare.
Halofreak92swe
2019-07-21
Riktigt underhållande och charmig, huvudskådisen gör ett bra jobb och har fin utstrålning. Bättre än förväntat av en random "skräckis" på netflix och jag ser fram emot uppföljaren. Svag 4.
Visa äldre kommentarer »