Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Hallåhallå


En gång var det Disa och Laban och deras två barn. Men nu har Disas man skaffat en ny kärlek, nya kläder och en helt ny framtid, medan Disa fastnat i ett liv satt på vänt. Men så dyker en babblande sjubarnspappa från Grycksbo upp på biblioteket. En ilsken patient vaknar till liv på jobbet. Och en ny kampsport kommer till stan. Plötsligt tar livet en annan vändning.


Originaltitel Hallåhallå
Alternativ titel Hallå hallå
Regissör Maria Blom
Manus Maria Blom
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Maria Sid, Johan Holmberg, Tina Råborg, Carl Jacobson, Isabelle von Saenger, Karin Ekström, Miri Klarquist, Celina Almqvist, Ann Petrén, Gunilla Nyroos, Tomas Laustiola, David Lindgren, Sofia Rönnegård, Fredrik Hammar
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 458
Filmnummer 107946

Recensioner

Skapad 2019-11-13 av precineadd
Maria Bloms film Hallåhallå börjar som en ganska förutsägbar svensk komedi, för att sedan sakta men säkert bli en storsint och tänkvärd film, på sitt eget lite barnsliga och sentimentala vis...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2019-08-01
Funkar att se på...
snurr
2017-10-29
Gillade denna bättre än Masjävlar. Bra ton i filmen och bra skådespelare. I like!
ledsenpirat
2017-08-13
Nja inte min kopp te. Den försöker för mycket på alla punkter den vill beröra. Den vill vara trevlig, rolig, sorglig, djup och medryckande. Här och där slår den an nåt, men det hela är för ansträngt och manus innehåller inga vändningar direkt. Slutet blir mer som en nedförsbacke.
Albion
2017-08-10
I det närmaste outhärdlig. Jag säger inte mer än så. Betyget blir en svag 2;a, dvs 2-
Muhammed
2016-10-25
Gillar måbrafilmer även denna!
V70
2016-06-20
Hemsk film på alla sätt och vis, amatörfilmens alla fel och brister. Hade förväntningar efter "Masjävlar" och är uppriktigt förvånad.
Memmem
2016-06-13
Småtrevlig vardagskomedi! Disa har flyttat från två huvudstäder, först Helsingfors, där hon växte upp, och sedan Stockholm, där hon gifte sig och fick barn. Hon och hennes make flyttade till Falun. Nu är hon skild, och har hand om sina barn ibland. Hon arbetar som undersköterska och känner sig ensam. Men så träffar hon en sjubarnsfar på biblioteket. Huvudrollen spelas bra av Maria Sid, som visar djup: ledsnad, glädje, besvikelse och ilska. Vanlig fotografering och ljud, men med några finesser, en åkning utför en hoppbacke och ekon i Falu koppargruva till exempel. Betyg: 3-
okidoki
2016-06-11
Det är till stor del Maria Sids förtjänst att jag trivs så bra i filmen.
yrkeschaufföre
2016-06-07
Jag hade inte hört talas om den här, men jag förstår inte varför för den var bra. Jag får nog ta och se om Masjävlar och se om jag tycker bättre om den nu.
DOKAN
2016-06-05
Riktigt bra och medmänsklig liten film, frågan är om inte den är bättre än masjävlarna?
Visa äldre kommentarer »