Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Halloween


En psykotisk mördare dödar sin syster på alla helgons natt när han är tio år gammal. Han spärras in men 15 år senare rymmer han. Remake av filmen "Halloween" från 1978.


Originaltitel Halloween
Alternativ titel Hall9ween, Halloween 9, Halloween: Retribution
Regissör Rob Zombie
Manus Rob Zombie
Genre Skräck, 2000-tal
Skådespelare Malcolm McDowell, Danny Trejo, William Forsythe, Brad Dourif, Udo Kier, Richard Lynch, Danielle Harris, Dee Wallace, Tyler Mane, Clint Howard, Scout Taylor-Compton, Daeg Faerch, Kristina Klebe, Hanna Hall, Sheri Moon Zombie, Leslie Easterbrook
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1826
Filmnummer 52402

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2019-03-18
Riktigt tråkig.
gjoob
2018-02-20
Kopia av originalet minus stämningen och mer nutida epileptisk klippning. Vad är meningen?
Robkiller
2017-11-04
Modernare version av den första filmen, och visst den är rätt seg första halvan, och finns väl inte direkt någon att sympatisera med. Men det här ändå betydligt bättre än det mesta annat i serien.
Solidus
2017-10-20
Onödig re-make som saknar allt stämningen från originalet. Rob Zombie försöker dock att ge Michael Myers lite mer nyans, vilket uppskattas. Dessutom räddas filmen av erfarna birollsskådespelare. Godkänd.
carre006
2016-11-20
inge vidare...en skräckis måste vara spännande och som brouhaha skriver, man måste som tittare sympatisera med någon karaktär.
Murvel48
2016-02-27
Första timmen var rätt hygglig men sen blev det bara en massa skrikande och dödande. Gäsp...
Brouhaha
2015-06-02
Mitt minne från originalet är att Michael var en rätt schysst och sympatisk kille, men här är han värsta douchebagen som går runt och mördar folk. Vad hände liksom? Robs största miss är dock att han glömde av att man gärna ska ha ett par huvudpersoner som man kan sympatisera med, så att man hoppas att de klarar sig. När alla är så dryga att man hoppas att de dör oavsett blir det inte mycket till skräck.
RaketPojken
2015-04-19
Stör mig sjukt mycket på att man kör på dålig uppväxt kortet för jag fick inte alls den känslan av familjen i originalfilmen, annars är det nästan samma film.
blaholtzen
2015-04-07
Det börjar bra, intressant handling och karaktärer med personligheter men sen blir den bara en gammal vanlig skräckfilm, dock utan mycket till spänning, och dom intressanta karaktärerna byts ut mot tråkiga klichéer. Dom drar dessutom ut på mördandet mer och mer tills man sitter otåligt och väntar på att något ordentligt ska hända.
Cp-arnie
2015-02-10
Hatar när det görs en dålig remake av en bra film... usch
Visa äldre kommentarer »