Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Handsome: A Netflix Mystery Movie


Kriminalinspektör Gene Handsome på mordroteln arbetar för att lösa ett mord och försöker samtidigt hitta ledtrådar till vad det är som saknas i hans eget liv.


Originaltitel Handsome: A Netflix Mystery Movie
Regissör Jeff Garlin
Manus Jeff Garlin, Andrea Seigel
Genre Komedi, Kriminalare, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Jeff Garlin, Natasha Lyonne, Christine Woods, Steven Weber, Amy Sedaris, Eddie Pepitone, Leah Remini, Timm Sharp, Brad Morris, Ava Acres, Dave Sheridan, Kaley Cuoco, Joe Kenda, Megan Ferguson, Hailee Keanna Lautenbach, Erin Foley, Dana Powell, Chris Redd
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 46
Filmnummer 125809

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2019-07-08
Konstig och rätt dålig film men har en lite unik humor och känsla som ändå räddar tvåan. Tycker det finns en hel del saker här som enkelt kunnat vara lite bättre, men nu var dom inte det, så en svag tvåa.
wasteoftime
2017-05-11
När jag såg trailern, så tänkte jag "fy fasen, det här kommer att vara så dåligt". Så dåligt var det faktiskt inte. Det är absolut inte bra, men de hemska delarna som man peppras med I trailern, är inte så frekvent förekommande som trailern vill få det att verka som. Det ligger en kraftig känsla utav serie-avsnitt över det hela, och jag skulle inte bli förvånad om det kommer fler avsnitt med "Detective Handsome". 0,5 på SH-skalan.
Murvel48
2017-05-08
Jag låtsas att detta är ett pilotavsnitt och då vill jag se mer av den mysige polisen.
dE.dD
2017-05-06
En riktigt usel film.