Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Hannah med H


Hannah är en vanlig tonårstjej som bor i Malmö. Hon håller sig mest för sig själv och skriver dikter, och ingen förstår henne speciellt bra. Tills en dag när hon träffar Jens, en 35-årig gymnasielärare som verkar förstå henne. Då börjar saker hända: hon får konstiga samtal mitt i natten och träffar dessutom pojkar som hon kommer överens med.


Originaltitel Hannah med H
Regissör Christina Olofson
Manus Per Nilsson
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Tove Edfeldt, Joel Kinnaman, Thomas Mörk, Adnan Zorlak, Bibjana Mustafaj, Anna Larsson, Neda Kozic, Anneli Martini, Niels Andersen, Pär Luttropp, Johanna Wilson, Robin Stegmar
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1105
Filmnummer 16475

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-06-29
En av det sämsta svenska ungdomsfilmerna någonsin!
Stygga-Vargen
2016-07-31
En av de bästa svenska ungdomsfilmerna någonsin! Istället för de vanliga fjortisarna får man följa intressanta karaktärer som man faktiskt känner för! Klockren humor och stundvis även ganska spännande! Stort plus till Tove Edfeldt!
Starkbröl
2015-06-06
Vilket pekoral. Exemplifierar allt som är den inavlade, värdelösa svenska filmindustrin. Så sjukt uselt.
Krille80
2014-11-16
Jag ska erkänna att jag inte kunde se den rakt igenom utan mer bitar här och där för handlingen är minst sagt skum och självaste Hannah känns inte riktigt som en människa. På plussidan skapar de okända skådisarna en äkthet och musiken av "The Knife" är riktigt bra. Som film känns den inte färdig rent manusmässigt och är inget jag kan rekommendera.
snyltare
2014-07-12
Den "svårmodiga" Hannah går med hoppsasteg genom tillvaron, men ibland när det känns jobbigt rynkar hon i alla fall ögonbrynen. Samspelet med de där bägge killarna funkar bra. Men som ofta i mindre svenska filmer är det en total mischmasch av underliga dialekter! Sen var det verkligen störigt att de mitt i alla Malmöscener plötsligt väntar på bussen i ett busskjul från Västtrafik. När de ändå har bemödat sig med att köra dit en Skånetrafiken-buss liksom.
kallewj
2014-04-21
Gud vilket skräp
Gigi1943
2013-03-17
Gav den en trea tidigare, sen glömde jag att jag sett den och såg om den, men nu får det räcka med en tvåa, sorry. Tycker att det är så overkligt med skolflickor som har egen lägenhet (eller hade hon slutat skolan???).
Mjum
2013-02-27
Det borde inte vara tillåtet att lägga pengar på att göra en sån här urusel film.
Gigi1943
2012-11-15
Har aldrig haft tanken p att se denn eftrsom jag inte är så himla tänd på ungdomsfilmen MEN så råkade jag se den av misstag och är glad för det. Den var riktigt hyfsad. Bra huvudrollsinnehavare (de andra tjejerna var lite sämre), fotot var suveränt vackert och det var inte fel med lite thriller inbakat, men begrep man egentligen detta, jag tycker det var onödigt för produktionen vann ingenting på det. Filmen hade varit lika bra utan de mystiska samtalen.
johan93
2012-11-03
Stark 3a! Gillar verkligen dialogen
Visa äldre kommentarer »