Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Hans hustrus brott


Melodram om tre barndomsvänner - alla kvinnor - som återförenas men blir indragna i thrillerartade och tragiska förvecklingar.


Originaltitel Three on a Match
Regissör Mervyn LeRoy
Manus Lucien Hubbard
Genre Drama, Kriminalare, Romantik, 30-tal
Skådespelare Virginia Davis, Joan Blondell, Anne Shirley, Ann Dvorak, Betty Carse, Bette Davis, Warren William, Lyle Talbot, Humphrey Bogart, Allen Jenkins, Edward Arnold
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 43

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

KimEkberg
2019-04-25
Snyggt hoppande mellan både år och karaktärer, miljöer och ytterligheter. Trots ett happy end som inte lurar någon, trots att någon slags homoerotisk underton är inbakad, bibehålls den beska eftersmaken. Extra beska tack vare att filmens release tajmade tändstickskungen Ivar Kreugers självmord.
Tonti
2019-04-23
Återigen storstilat av LeRoy, med en riktig stjärncast. Snyggt foto och allt. Hade hoppats lite mer på samvaro i stil med återföreningen på restaurangen men trots ett par genrebyten en klart stark film. Gillar idén med att vi får följa karaktärerna genom så lång tid och att ödets ironi tvistar deras öden topsy turvy.
Tsurugi
2017-09-10
Riktigt mysig film med bra tempo med bra skådespelarinsatser. Klart sevärd och en relativt stark trea.
Bomkia
2014-07-07
Dvorak och Warren Williams fungerar väl i huvudrollerna. Vilket tempo det blev i denna, i rasande fart är det uppgång och fall. 3a.
larsesq
2012-09-22
Alla dessa tidningsartiklar... Så många duktiga människor som är inblandade och ändå blir det inte bättre än så här. Tsk, tsk, sorgligt.
Mikka
2012-02-10
Nästan under all kritik trots alla kända namn. Slutet är bäst. Svag tvåa.
NoWireHangers
2010-09-13
Bra skådespelare, särskilt Bogart i en tidig biroll, är filmens enda behållning. Storyn är ganska ointressant och dessutom hafsigt berättad.