Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Hard Target


New Orleans. Den förmögne Emil driver en exklusiv firma som organiserar människojakt. Natasha söker sin far. Han visar sig vara firmans senaste offer.


Originaltitel Hard Target
Regissör John Woo
Manus Chuck Pfarrer
Genre Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Lance Henriksen, Arnold Vosloo, Yancy Butler, Kasi Lemmons, Chuck Pfarrer, Willie C Carpenter, Wilford Brimley, Sven-Ole Thorsen, Jules Sylvester, Eliott Keener, Robert Apisa, Marco St John, Joe Warfield, Douglas Rye, Mike Leinert
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2246
Filmnummer 741

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Andreas_
2021-01-02
En av JCVD bästa actionrullar utan tvekan, mycket tack vare regissören John Woo som verkligen vet hur en actionfilm ska göras, älskade denna rulle när den kom och perfekt för 90talet men idag håller den inte riktigt lika bra tyvärr, manuset är lite tunt och allt är lite för otroligt men klassiker trots allt och en av JCVDs bästa rollprestationer när det kommer till en actionfilm, riktigt snyggt filmad dessutom och starka biroller av framförallt Lance Henriksen men även Arnold Vosloo, så när man ser om denna nästan 20 år senare så håller den faktiskt helt okej, som sagt actionscenerna är riktigt snygga men storyn är inte den bästa direkt men för en bakis söndag i soffan då man är sugen på lite action att slötitta på så duger denna utmärkt än idag, betyget blir en medel 3:a
best_jeppe
2020-09-05
Bäst är väl Lance Henriksen men jösses vilken dåligt gjord film. Vissa bitar fattar man inte vad som händer och mycket av regin är oerhört töntig. Actionscenerna är ganska kassa och Van Damme är ganska värdelös i den här filmen som actionhjälte. Valen som vissa karaktärer gör i diverse olika situationer är helt oförståeliga. Filmen är knappt sammanhängande och manuset är skitkasst. Svag 2a.
amam
2020-08-11
Lance är ju en ganska bra skurk men själva filmen blir aldrig underhållande nog för ett högre betyg tyvärr.
Krille80
2014-11-13
Hur "fin" jag än blir i min smak av film så kommer alltid Van Damme ha en plats hos mig. För är man 13 år(1993) och kille så är actionfilm det man vill ha och då fanns Van Damme där och serverade det. Dessutom är denna film Van Dammes bättre och även idag är det ibland härligt med lite jävligt hårdhänt högsparkande action à la Van Damme.
JonteW
2014-10-16
John Woo's stiliga Hollywood-debut innehåller motorcyklar, duvor och bländande pangpang action (i slow motion).
Smeel
2014-03-25
Löjligt underhållande actionstänkare!
Raimo_1985
2014-01-18
Ingen av Jean Claudes bättre filmer. Karaktären är extremt tunn, vi får inte veta någonting om honom. Han har bara en extremt ful hockeyfrilla och han är en martial arts-expert och kan allt. Jo jag vet, det brukar räcka i en bra Van Damme-film, att han kommer från ingenstans. Men här är resten så fult och töntigt och överdrivet att det inte räcker med Van Damme själv. Dessutom känns filmen mycket längre än sina 1 och 35. Den har hunnit spåra ur vid 1 och 15. Nä, jag blev besviken på den här. Replicant är mycket bättre, för att ta en Van Damme-rökare från samma tid :)
Hanness
2013-11-24
Rekommenderas om man gillar Jean Claude Van Damme.
pungsnigel
2013-11-03
B-action när det inte ens är bra
BrutusBeefcake
2012-12-05
Jävligt bra, min favorit med Van-Damme!
Visa äldre kommentarer »