Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Hard Ticket to Hawaii


Ett gäng halvnakna kvinnliga FBI-agenter upptäcker att det finns en cannabisodling på Hawaii, och dessutom måste de fånga en muterad orm som har smitit. Det är bara på med kläderna och hugga i... Filmen innehåller inte mindre än 4 Playboy-modeller!


Originaltitel Hard Ticket to Hawaii
Regissör Andy Sidaris
Manus Andy Sidaris
Genre Äventyr, 80-tal
Skådespelare Ronn Moss, Dona Speir, Wolf Larson, Hope Marie Carlton, Cynthia Brimhall, Patty Duffek, Harold Diamond, Rustam Branaman, Rodrigo Obregón, Peter Bromilow, Richard LePore, Glen Chin, Andy Sidaris
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 139
Filmnummer 14183

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Raimo_1985
2020-02-22
Trevlig underhållning!
Xtro
2019-08-20
Första kvarten är det mest tutt-fixerade jag har sett från utanför erotikhyllan. Efter det vidtog en inkonsekvent ström av absurda nonsens-sekvenser som stundtals gjorde mig bokstavligen mållös. I kalkonfilmkonnässörens topp 20.
Bumbi78
2019-03-31
Har fått det eminenta nöjet att se denna pärla oklippt för första gången. Idioti från start som måste ses för att uppskattas. Tuttar, muskelmän, bazookas och en jätteorm i en enda röra. Skyhög underhållningsfaktor på detta skräp.
92axha10
2018-01-15
Klart betyget reflekterar underhållningsvärdet för det här är inte en bra film. Jag skrattade häftigare än jag gjort på länge.
Afflicter
2016-07-05
Jag ville se den här filmen efter att ha bevittnat scenen med typen i luften som blir beskjuten av ett raketgevär. Det är inte så svårt att se att det här är en Playboy-backad film. Man får tuttar vare sig man vill se dem eller ej. Sedan har vi en av tidernas mest långsökta sidospår som resulterar i en spektakulär finish.
Ful_fisk
2014-07-27
Glamour-stjärnan Ron Moss och ett gäng topless-brudar kända från Playboy i någon sorts agenthistoria i solparadiset. Kan ju knappast bli sämre. Innehåller en smått fantastisk scen med en bazooka och en barbara, men annars är det fantastiskt uselt. Storyn är en osammanhängande röra och precis allting är fullkomligt urdåligt gjort. En riktig c-film från det glada 80-talet.
LKfen
2014-04-06
Innovativ men riktigt B. Det kändes som att man vid varje möjligt tillfälle som gavs skulle visa så mycket bröstet som det bara gick . Mycket underhållande om inget annat.
bad_droidboy
2014-01-04
Träffar rätt på alla punkter!
AsianDawn
2013-10-16
We got trouble in paradise, Amigo!
NekkruEvul
2013-07-06
Har länge gått och funderat på vad den här filmen hette, men fick till min glädje reda på det idag igen... Betyget ur minnet är solklart 5/5. The cheapest thrills och mycket av dem!
Visa äldre kommentarer »