Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Hardcore


Du minns ingenting av ditt tidigare liv. Allt du vet är att du heter Henry, något din fru berättade när hon nyss återupplivade dig från de döda. Bara några minuter senare blir du beskjuten och din fru kidnappas. Den skyldige till dådet är Akan, en mäktig krigsherre omgiven av en armé av legosoldater, som planerar att ta över världen. Plötsligt befinner du dig i Moskva där alla vill se dig död. Alla utom en mystisk engelsman, Jimmy. Men kan du verkligen lita på honom? Om du bara överlever vansinnet kommer du förstå meningen med allt och sanningen bakom din identitet. Lycka till Henry ? du kommer sannolikt behöva det?


Originaltitel Hardcore Henry
Regissör Ilya Naishuller
Manus Ilya Naishuller
Genre Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Sharlto Copley, Danila Kozlovskij, Haley Bennett, Tim Roth, Andrei Dementiev, Svetlana Ustinova, Darya Charusha, Oleg Poddubnyy, Jack Hahn, Cyrus Arnold, Jake Karlen, Will Stewart, Ilya Naishuller, Martin Cooke
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 448
Filmnummer 118244

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Eldritch
2022-05-28
Jobbig i längden men troligen uppskattas den mycket av datornördar.
MovieNerd
2020-06-14
Groom beskrev exakt mina käslor för denna film, dock hade den gärna fått vara 10-15 minuter kortare för det här är tyvärr en ruskigt seg historia.
Groom
2020-06-06
POV, Sharlto och vissa scener är riktigt bra. Jag var mest intresserad av POV-tekniken, det som höll mig fast genom hela filmen. Bara, jag eller tyckte ni också att ju närmare slutet, desto mer spel-känsla än film-känsla?
dafreakish
2020-04-25
Kul idé och coolt genomförande. Men det blir för mycket av det goda och det blir svårsmält och ryckigt. Man orkar helt enkelt inte kolla hur länge som helst.
Afflicter
2018-10-30
En hel del imponerande actionscener och förstapersonsperspektivet fungerar förvånansvärt bra, men handlingsmässigt håller filmen sämre.
ekback
2018-07-09
Pluspoäng för att vara nyskapande - helt och hållet filmad i första persons perspektiv. Dock leder detta till att det blir tröttsamt skakigt under längre perioder. Vissa partier är riktigt bra, andra mindre intressanta. Kul att de som gjorde filmen gick från att göra några korta musikvideor till en långfilm med åtminstone en välkänd skådis! :) Betyget får landa på en trea tack vare sin unika form och sjysst action samtidigt som storyn inte är mycket att hänga i julgranen.
Robkiller
2018-05-22
Förstapersonsactionfilm. I alla fall rätt ovanligt, men känns helt klart mer som att titta på ett spel än en film. Extremt skakig kamera med fiskögeobjektiv i actionscenerna gör det rätt jobbigt att kolla på och man tröttnar rätt fort. Inte direkt bra, men tillräckligt annorlunda för att bli lite intressant ändå.
arruba
2018-01-16
Jag minns såväl 2007 när min bror visade mig Crank första gången och hela filmen kändes bara som en kanonbra fylla. Ett sånt jäkla röj, det är nästan samma här. Det smäller och man sitter med öppen mun och är alldeles till sig. Vilket jädra håll i gång! Väldigt kul.
WillyV
2017-11-15
Svag trea. Visuellt händer det en hel del imponerande skit, gorefaktorn är hög därtill också.
HerrNenne
2017-05-17
En ganska kass film som lever på gimmicken med POV. Utan den så hade filmen inte haft mycket att erbjuda. Storyn är apkass, men det blir aldrig tråkigt, det är högt tempo och en hel del kul grejer, både humormässigt och actionmässigt. Skurken är sämst dock. Sämst skriven, sämst skådespelad.
Visa äldre kommentarer »