Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Hardwired


Luke Gibson vaknar upp på ett sjukhus utan något som helst minne av vem han är eller vart han kommer ifrån. Han får snart reda på att han varit med i en bilolycka och att hans gravida fru är död och måste nu försöka ta reda på vad som egentligen hänt..


Originaltitel Hardwired
Regissör Ernie Barbarash
Manus Michael Hurst
Genre Action, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Val Kilmer, Cuba Gooding Jr, Michael Ironside, Tatiana Maslany, Juan Riedinger, Rachel Luttrell, Eric Breker, Ali Liebert, Terry Chen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 123
Filmnummer 77154

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Newt
2012-02-15
Otrolig oengagerande och intetsägande både i sin intrig och sina karaktärer. Produktionen känns som en tv-serie i mängden korsat med ett mediokert dataspel. Lite ironiskt att storyn om hur reklam tar över samhället också fungerar som produktplacering. Actionscenerna är också tråkiga och det enda roliga i filmen är ofrivilliga saker som taffligt skådespel och Val Kilmers frisyr.
Robkiller
2011-07-05
I framtiden är reklam allt och det stora onda företaget uppfinner ett chip som när det är inplanterat i någons huvud kan visa reklam på ett helt nytt sätt. Tester av chippet görs på ovetande ofrivilliga och en av personerna (Cuba Gooding) blir inte värst glad när han kommer på det. Michael Ironside är tyvärr inte så övertygande i rollen som den snälla vetenskapsmannen. Detsamma med den onda vetenskapsmannen vilken spelas av Val Kilmer som mest dricker kaffe hela tiden, han är dock inte med så många minuter. Filmen har i alla fall lite nya idéer där chippet i praktiken skapar ett "holodeck" där personer och bilder eller texter som inte finns i verkligheten kan visas parallellt med den vanliga synen (Augmented reality), sen att de bara vill använda det för att tvinga på folk reklam är en annan femma. Tyvärr är rätt mycket i filmen uselt, från action till skådespelare och effekter men går att se om man gillar sci-fi.
jonbo
2010-09-14
Val Kilmers frisyr måste vara det bästa i denna standardiserade moderna science-fiction.
AsianDawn
2010-06-16
Skönt tafflig mix av sci-fi och b-action. Simpel, men jag gillar Pac-Man-scenen!
XJR
2010-04-19
Kass story, märkliga hopp i handlingen, stereotypa datanördar som måste använda 600 knapptryck för en inzoomning och kör runt helt anonyma i en gammal skåpbil utan att någon lägger märke till dem trots att allt kontrolleras... Jeeeezzzus! Inte ens Cuba Golding Jr, kan rädda detta elände. Och Val Kilmer's figur är obegriplig, en hederlig gangster, eller? Väljer mellan 1 och 2 här, men lite action var det väl så.. en svag 2:a.
chris_lambert_
2010-04-08
Kändes mer som en pilot till en tv-serie. Var det inte den gode Lance Henrisken som skymtade förbi i slutet? Den serien skulle man ju sett :D
psyche_delic
2010-02-20
Nää. De vill väl och hade den slutat lite annorlunda så hade den fått en 3, men det här håller inte...
KJ
2010-01-10
Helt ok B-SciFi
syltkatt
2009-12-03
hemsk se något annat :x
Huxor
2009-11-17
Det var det sämsta skådespel jag sett...nästan.
Visa äldre kommentarer »