Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Harem


Året är 1906. Jessica Grey är en amerikansk arvtagerska och fästmö till en stilig brittisk diplomat. När han får order om att bege sig till Damaskus följer hon med. På den långa färden med tåg till Damaskus får hon reda på att Sultanens Imperium hotas av revolter ledda av Ahmet Pasha. Plötsligt under resan bordar Pasha och hans män tåget och dödar en av passagerarna. När Pasha ser Jessica bländas han av hennes skönhet.


Originaltitel Harem
Regissör William Hale
Manus Karol Ann Hoeffner
Genre 80-tal, Drama, Romantik, Thriller
Skådespelare Omar Sharif, Ava Gardner, Sarah Miles, Nancy Travis, Yaphet Kotto, Art Malik, Julian Sands, Cherie Lunghi, Georgine Anderson, Shirley Cain, George Camiller
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7
Filmnummer 23870

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


MaraJade
2006-01-29
Fram till sista halvtimmen njöt jag verkligen av filmen innan handlingen gick käpprakt åt skogen och det kändes som om man såg en filmatiserad Harlequin-bok. Nancy Travis var lite för blek för rollen och Art Malik fattade jag aldrig tycke för och Omar Sharif i rollen som Sultan var kanske ett lite för bra val eftersom alla andra män i filmen bleknar vid sidan av honom.
onemoresong
2005-11-27
En klassiker! Vet inte om jag tycker så mycket om den eftersom jag såg den för så länge sen.. eller om jag verkligen tycker den är bra!