Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.3
av 5

Ghostquake


Holloman Academy, en engelsk privatskola, får besök av en demonisk rektor. Rektorn kommer göra allt för att döda eleverna, så det är nu upp till skolans vaktmästare och rektorns sonson att rädda skolan.


Originaltitel Haunted High
Alternativ titel Ghost Quake
Regissör Jeffery Scott Lando
Manus Anthony C Ferrante, Paul A Birkett
Genre 2010-tal, Skräck, Science Fiction
Skådespelare Jonathan Baron, Gabe Begneaud, Charisma Carpenter, Marc Donato, Sergio Figueroa, Stephanie Fischer, M C Gainey, Griff Furst, Dana Gourrier, Danielle Greenup, Brett Lapeyrouse, Jaren Mitchell, Lauren Pennington, Danny Trejo, Shawn C Phillips, Ricky Wayne
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 26
Filmnummer 100024

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RobinsTaste
2014-09-23
Den balanserar mellan att vara en okej 2a och en värdelös etta, men landar på det senare alternativet. Med detta sagt så tycker jag att Shawn C Phillips faktiskt gör ett väldigt bra och energigivande intryck som imponerar! Han fungerar bra som ett komiskt inslag.
Johjt
2014-07-20
Men SERIÖST!! Filmen heter Haunted High! Varför i hela friden döper Nordisk film om den till Ghostquake?! Blir så less.. Filmen är hur som helst helt värdelöst dålig.
TheHorrorfan
2014-03-23
Det hade kunnat funkat med en bättre regissör.
Robkiller
2013-02-17
SyFy försöker göra en High-School slasher film... och kan väl inte på något vis påstå att det här blev bra.. lågbudget med bristfälligt manus... dålig regi, ljud och skådespelare... (t.o.m. Danny Trejo var rätt intetsägande som vaktmästare)... detta var faktiskt i slutändan riktigt uselt.
Intro
2013-02-02
USCH!