Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Hawaii, Oslo


Fem historier om kärlek som flyter in i varandra och slutar i samma gatukorsning i Grünerløkka på årets varmaste dag. Alla flyr från något under detta dygn och alla letar efter kärleken.


Originaltitel Hawaii, Oslo
Regissör Erik Poppe
Manus Harald Rosenløw Eeg
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Trond Espen Seim, Jan Gunnar Røise, Stig Henrik Hoff, Silje Torp Færavaag, Petronella Barker, Robert Skjærstad, Benjamin Lønne Røsler, Ferdinand Falsen Hiis, Judith Darko, Aksel Hennie, Morten Faldaas, Kjersti Elvik, Evy Kasseth Røsten
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1139
Filmnummer 28579

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


JimCarrey
2013-01-20
Välspelad film där man har valt att krydda upp den här en-massa-olika-människor-som-vävs-tillsammans-av-en-händelse-story-line:n med övernaturliga aspekter. Karaktärerna beter sig väldigt märkligt och ofta tycker jag att det är roligt snarare än irriterande, går sällan att identifiera någon sökt mys-poäng i förvecklingens slut. Men filmen väver kanske inte ihop det jättebra, det finns när slutet spelats upp ingen tydlig vision mellan form och innehåll och kan inte få mer än en trea
-Hedda-
2012-09-04
Hjärtskärande scen med den nyfödde men i övrigt väldigt platt. Filmen har säkert som avsikt att vara stark och sådär "härligt" besynnerlig men blir mest förvirrande och irriterande..
chimandra
2012-08-13
Köpte denna film på loppis och trodde det skulle vara en romantisk tramsfilm men vad jag bedrog mig. En fantastisk film med mycket bra rolltolkningar. Den har ett fint budskap att inte ta något för givet och tro på mirakel. Det man tror på i sitt hjärta det ska vägleda dig. Se den med öppna sinnen och gärna två gånger. En klar femma från mig.
Christofer
2012-08-10
Helt okej i all sin medelmåttighet (undantaget några enstaka starkare scener) ända fram till det väldigt märkliga slutet. Jag fattade verkligen ingenting; har man begått en grov miss i klippningen eller snurrade man ihop det fullständigt gällande vem som råkade ut för vad i slutet? Man återanvände ju en bildruta från en tidigare del av filmen, men där det blev totalt snurrigt när man fick se denna händelse igen eftersom det ju var orimligt att det kan ha gått till på det sättet. Jag fattar ingenting och förvirringen förstörde en stor del av upplevelsen, så en svag trea blev till en tvåa istället.
hsimpson
2012-01-18
Vet inte varför jag hade fått för mig att det här skulle vara en komedi... blev därför lite ställd när jag insåg att så inte var fallet, men det blev ju bra ändå. Går efter devisen hellre höja än sänka, och sätter därför en stark trea istället för en svag fyra. Men visst är det bra, absolut! Välspelad, och även om det till viss del är förutsägbart så är stämningen trots allt där när upplösningen närmar sig.

2011-09-22
Men var grävde dom upp skådespelarna någonstans?
Albion
2011-08-04
Ett ganska intressant potpurri av småepisoder som vävs ihop till en i och för sig ganska fånig historia. Påminner en hel del om Tic Tac. Betyget landar på en stark 3;a, dvs 3+
WoodWoman
2010-01-27
Jag föll för hela konceptet, men den hade kompetens till att bli ännu bättre.
kikki
2010-01-20
Gillar denna film så mycket, riktigt bra skådespeleri, fantastiskt manus,
Ola_Schubert
2010-01-10
Sänker denna till en svag trea. För nu är det slut med omotiverade höga betyg åt våra nordiska grannar och vissa andra kulturer. Filmen duger givetvis som ströunderhållning.
Visa äldre kommentarer »