Heart Eyes

En brutal seriemördare vid namn Heart Eyes har under flera år mördat kära par på alla hjärtans dag. Kollegorna Ally och Jay kramas passionerat efter en affärslunch och blir Heart Eyes nästa tilltänkta offer.
Originaltitel | Heart Eyes |
Regissör | Josh Ruben |
Manus | Christopher Landon, Phillip Murphy, Michael Kennedy |
Genre | Komedi, Romantik, Skräck |
Skådespelare | Olivia Holt, Mason Gooding, Jordana Brewster, Gigi Zumbado, Michaela Watkins, Devon Sawa |
2,5. Kul med en modern slasher men jääävlar vad mycket kärleksdravel som tydligen ska tryckas in. Finns en del snyggt gore och kul repliker, men samtidigt skriver de tittaren på näsan ibland, ist för att anta att vi fattar. Som med en referens till en actionfilm, där huvudtjejen inte bara upprepar det som sagts - så att slöa tittare ska vakna - utan också lägger till "like the movie?" så att t.o.m. den minst pålästa percentilen ska få hänga med. Trist. Märkligt att en folkmassa kan springa och springa på samma plats utan att komma iväg och att folk, typ 1-2 minuter efter att mördarens närvaro har märkts, fortfarande springer fram TILL honom bara för att slaktas. Ingen vidare upplösning, bortsett från snygga attacker/mord.
Helt duglig fulfilm. Har sina kvaliteter.
Får ändå en trea. För finns bra prestationer från skådespelarna. Dock alldeles för mycket dialoger. Som bara pågår och pågår. Och alldeles för lite mord, dock effektiv öppningsscen.