1.9
1.9
Heartbreak Girl

Charlie träffar sin drömkvinna Daphne och de blir tillsammans, men Charlie tvingas dela Daphnes uppmärksamhet med hennes bortskämda hund, Babydoll. Till en början är han besvärad av hundens närvaro, men långsamt övergår hatet till kärlek. Charlie inser att han egentligen inte behöver en flickvän, utan det han söker är Babydolls uppmärksamhet. För att inte förlora Babydoll måste han försöka behålla Daphne så att han inte förlorar sin stora kärlek Babydoll.
Originaltitel | Heavy Petting |
Alternativ titel | The Underdog |
Regissör | Marcel Sarmiento |
Manus | Marcel Sarmiento |
Genre | Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Malin Åkerman, Kevin Sussman, Sam Coppola, Juan Carlos Hernandez, Brendan Hines, Steven Rosen, Mike Doyle, Krysten Ritter |
Söt hund, men filmen är katastrofalt dålig!!!
Jag tycker det var kul. Det var ju en del roliga passager lite varstans i filmen. Eftersom jag såg hela filmen i ett sträck, utan att somna, måste jag ha accepterat den. Jag ber om ursäkt, men jag gav den en trea.
Storyn hade funkat som ett avsnitt i How i met your Mother eller Vänner, men fan inte som en hel film.
Malin skulle jag betrakta som dålig skådespelare bland svenskar, så varför skulle hon vara bättre i USA?
behöver bara beskrivas med ett ord: SKIT!!!!!!!
Orkade inte se klart hela, sjukt tråkig
Hände liksom inte så mkt.
En svag 2:a. Kan inte riktigt se att filmen går i gång. Feel good känslan uteblir och man undrar varför man gjort denna film. Jag undrar dessutom nu varför jag inte gav den en 1:a ?