2.5
2.5
Heartless
En ung man med ett stort hjärtformat födelsemärke i ansiktet upptäcker att det finns demoner på gatorna i östra delarna av London.
Originaltitel | Heartless |
Alternativ titel | Heartless |
Regissör | Philip Ridley |
Manus | Philip Ridley |
Genre | Drama, Skräck, Fantasy, Thriller, 2000-tal |
Skådespelare | Jim Sturgess, Eddie Marsan, Timothy Spall, Clémence Poésy, Noel Clarke, Luke Treadaway, Joseph Mawle, Ruth Sheen, Bhasker Patel |
lite för konstig för min smak men eddie marsan var ju obetalbar, därför 3:an
Inledningen är verkligen mycket lovande men sen så blir det bara så märkligt med konstiga fantasy inslag, synd, då det började så bra och fascinerande.
Om man håller ut genom de sega partierna som mest verkar förvirra både oss och huvudpersonen så blir det faktiskt värt besväret. Jag är glad att jag orkade se klart den. Får också ett lite högre betyg för att, även om utförandet inte höll måttet, så var idén bakom filmen både bra och kreativ.
Oväntat bra faktiskt. Hade inga större förväntningar på denna, men den visade sig ge en hel del behållning trots allt. En film som manar till mer eftertanke än man kanske tror. För att kunna ta den till sig på allvar krävs det nog att den ses om. Nykommet med en skräckis/thriller med lite djup. 6/10.
Lovade rätt bra i början, men sedan spårade det ut som fan. Visste inte riktigt vad filmen ville egentligen.
Måste man se hela? Jag såg halva.
Stängde av efter en timme.
Bra skräckis/thriller 3-
Skum, invecklad film. OK.
En småtuff idé som man dock inte gör så mycket av.