Hellboy Animated: Blood and Iron
1939 dödade professor Bruttenholm vampyren Erzsebet Ondrushko som badade i blod av oskyldiga för att hålla sig ung. Nu försöker någon i New York att frambringa henne igen...

Originaltitel | Hellboy Animated: Blood and Iron |
Regissör | Victor Cook, Tad Stones |
Manus | Kevin Hopps, Mike Mignola, Tad Stones |
Genre | Animerad, Action, Fantasy, Science Fiction, Skräck, 2000-tal |
Skådespelare | Ron Perlman (röst), Selma Blair (röst), Doug Jones (röst), John Hurt (röst), Peri Gilpin (röst) |
Bättre än Sword of Storms med skön spökig stämning, cool vampyrdrottning + gudinnan Hekate. Jag gillar greppet med tillbakablickarna som visar prästens väg mot undergång. Bra underhållning för stunden.
Den är ungefär så bra som man kan förvänta sig. Storyn är svag men animationen god.
Jobbiga tillbakablickar som förstör mycket.
Mycket bättre än Sword of Storms, svag fyra!
Spännande och väldigt underhållande.
En riktig mysfilm. Att se med en skål popcorn när det är fullmåne. Digga att de ínte varit dåliga som annat folk utan faktiskt använt sig av rätta skådespelarna. Rätta röster gör halva filmen.
Jag föredrar Swords of Storm när det gäller de tecknade, tyckte den här var för simpel och att den innehöll alldeles för lite Hellboy.
Jag tycket bättre om den här än den andra animerade filmen om Hellboy. Tycker dock att den är aningen lång, 50min hade räckt gott!
Ok film, dock så känns den mest som en aptitretare i väntan på Hellboy 2: The Golden Army.