Hellboy Animated: Blood and Iron

1939 dödade professor Bruttenholm vampyren Erzsebet Ondrushko som badade i blod av oskyldiga för att hålla sig ung. Nu försöker någon i New York att frambringa henne igen...

Originaltitel Hellboy Animated: Blood and Iron
Regissör Victor Cook, Tad Stones
Manus Kevin Hopps, Mike Mignola, Tad Stones
Genre Animerad, Action, Fantasy, Science Fiction, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Ron Perlman (röst), Selma Blair (röst), Doug Jones (röst), John Hurt (röst), Peri Gilpin (röst)

jingoo
2011-06-03
Bättre än Sword of Storms med skön spökig stämning, cool vampyrdrottning + gudinnan Hekate. Jag gillar greppet med tillbakablickarna som visar prästens väg mot undergång. Bra underhållning för stunden.
Anaythea
2010-11-21
Den är ungefär så bra som man kan förvänta sig. Storyn är svag men animationen god.
Julius
2010-06-08
Jobbiga tillbakablickar som förstör mycket.
snowman01
2010-01-12
Mycket bättre än Sword of Storms, svag fyra!
Kubrick
2009-09-16
Spännande och väldigt underhållande.
Llamagirl
2008-09-20
En riktig mysfilm. Att se med en skål popcorn när det är fullmåne. Digga att de ínte varit dåliga som annat folk utan faktiskt använt sig av rätta skådespelarna. Rätta röster gör halva filmen.
peterclash
2008-01-11
Jag föredrar Swords of Storm när det gäller de tecknade, tyckte den här var för simpel och att den innehöll alldeles för lite Hellboy.

2007-06-01
Liz ser lite väl anime ut. Annars skön rulle.
claudiomarino
2007-03-28
Jag tycket bättre om den här än den andra animerade filmen om Hellboy. Tycker dock att den är aningen lång, 50min hade räckt gott!
MaraJade
2007-03-28
Ok film, dock så känns den mest som en aptitretare i väntan på Hellboy 2: The Golden Army.