Helsinki Napoli All Night Long

Handlar om en finsk taxichaufför, hans italienska fru och hans ryska polare som en natt i Berlin hittar ett par lik och en väska full med pengar.

Originaltitel Helsinki Napoli All Night Long
Regissör Mika Kaurismäki
Manus Richard Reitinger, Mika Kaurismäki
Genre Komedi, Thriller, 80-tal
Skådespelare Nino Manfredi, Samuel Fuller, Kari Väänänen, Jean-Pierre Castaldi, Roberta Manfredi, Margi Clarke, Mélanie Robeson, Jim Jarmusch, Wim Wenders, Eddie Constantine, Harry Baer

skatedawe
2010-07-22
Skeptisk.
ilkka
2006-08-14
Gillar man Kaurismäki måsta man se den. Eddie Constanine har en roll. Bara en sån sak..
Loffan
2005-10-13
hehe riktigt skön film asså! coolt att jim jarmusch är med i ett lite hörn som skådis me..typ en halv min.
Jojl
2004-10-24
Skön film.
St_affan
2004-05-30
Mika har verkligen lyckats med att få fram en skön storstads-stämning by night... Skönt att han har satt bakgatorna och de mindre attraktiva kvarteren i centrum för denna taxifilm.. Taxibilar gör sig bra på film... Men Jim Jarmusch har fortfarande gjort den bästa taxifilmen.
Filmgalning
2003-03-19
Klart trevlig film som jag såg på filmklubben i Varberg för en massa år sedan. Har inte hört ett skit om den sedan dess.