Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Hemma är bäst


Claudia längtar inte det minsta efter den stundande tacksägelsedagen hemma hos släkten i Baltimore. Hennes humör blir inte bättre av att hon strax före avresan får sparken från sitt jobb.


Originaltitel Home for the Holidays
Regissör Jodie Foster
Manus W D Richter
Genre Drama, Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Holly Hunter, Robert Downey Jr, Anne Bancroft, Charles Durning, Dylan McDermott, Geraldine Chaplin, Steve Guttenberg, Cynthia Stevenson, Claire Danes, Emily Ann Lloyd, Zack Duhame, Austin Pendleton, David Strathairn, Amy Yasbeck, James Lecesne
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 203
Filmnummer 1869

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Biberkolben
2016-04-21
Usch vad de strir...

2013-11-29
Lite för hysterisk ibland men tacksam att Hollywoodsentimentaliteten uteblir trots happy ending. Anne Bancroft är otroligt bra här, synd att hennes karaktär inte ges mer utrymme.
ziferN
2013-03-23
Charmig, småkul och underhållande film som fungerar typiskt att fördriva sin vardag med. Sen så är jag också relativt svag för dessa sorts storys om släkt återföreningar, eftersom det brukar oftast resultera med ett par skratt och konflikter mellan karaktärer, vilket det händer här också. Jag trodde dock att det skulle vara Foster i huvudrollen också eftersom det såg ut som henne på omslaget, men Hunter är som vanligt en söt liten prick så det var ingen fara. Sen så är RDJ klart kul i filmen och levererar ett par härliga scener. Helt ok!
Linusia
2010-09-22
Oj! Påminner om min egen stora famij...
Kafferepet
2010-08-27
Feel good utan att bli kladdig och sentimental på ett typiskt amerikanskt sätt. Holly är så fin.
MaraJade
2010-04-18
Man får väl vara tacksam att vi inte firar thanksgiving i Sverige...
September
2009-08-25
Fantastisk igenkännande film hur det är att fira någon högtid med familj och släkt. Kaos är ordet och de olika familjemedlemmarna hjälper och stjälper varandra. Holly Hunter är som alltid bra, men alla roller är besatta av kompetenta skådespelare. Mysig måbra film som ger en känslan av att man inte är själv i familjehelgerna. Alla har det likadant. Mer eller mindre.
Fredrik83
2009-07-29
Mysig feel good film med charmiga karaktärer. Robert Downey Jr är rolig men den som imponerar mest är charmtrollet Dylan McDermott.
Cftbl
2008-11-06
Äeh... Fy fan. Med så många intressanta skådisar tror man ju att det ska bli åtminstone NÅT av det, men det bara babblas bort. Bla bla bla. Ingen känsla, noll intresse, bleka karaktärer. Märks att den är baserad på en short story, och inte en så särskilt bra en heller verkar det som. Geraldine Chaplins karaktär är lite rolig, dom andra kan kvitta. Trots att jag störtgillar Downey Jr är inte ens han särskilt intressant i den här filmen. Letdown!!
johannanas
2007-11-11
Så kul! Alla är så bra i den men Geraldine Chaplin är bäst!
Visa äldre kommentarer »