Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Henry's Crime


Henry blir dömd för ett bankrån han inte begått. När han släpps från fängelset bestämmer han sig för att han lika gärna kan begå brottet...


Originaltitel Henry's Crime
Regissör Malcolm Venville
Manus Sacha Gervasi, David N White
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Keanu Reeves, Vera Farmiga, Peter Stormare, Judy Greer, James Caan, Fisher Stevens, Bill Duke, Currie Graham, Danny Hoch, Tim Snay, Chris Cardona, Guy Boyd, Peter Appel, Julie Ordon, David Costabile, Jordan Gelber, Audrey Lynn Weston, Ken Marks
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 290
Filmnummer 86696

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-11-11
Skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig och storyn är bra. Filmen i sig är helt okej men den hade kunnat bli mycket bättre.
zallaxx
2016-03-07
kul att se neo i nått annat än matrix .)
Krille80
2015-01-09
Jag är lite vaksam då man stöter på dessa okända filmer som trots det har en rollista med skådisar som är förvånande kända och/eller duktiga. Oftast är det en varning att filmen inte är bra men ibland så överraskas man. Här är det Keanu Reeves, James Caan och Vera Farmiga i huvudrollerna. Inledningsvis gillar jag det jag ser men till slut utvecklas det hela till ett ooriginellt och intensägande gangsterdrama med komisk twist som man sett massor av gånger förut. Reeves är träig värre. 2+
ziferN
2014-05-05
Avslappnat, underhållande och lättsmält som fungerade ändå till viss del, iallafall för mig att titta på för stunden eftersom uttråkad blev jag faktiskt inte. Roligt är det dessvärre dock inte, men den fungerande ändå som sagt att titta på, om man är på rätt humör. En sak mot slutet som dock drar ner filmen är att dessa typer av filmer oftast alltid slutar på samma sätt, likadant här.
Bumbi78
2013-04-23
Meninglöst om en heist. Upplägget var helt okej, men detta sömnpillret står bara och stampar - och inte hjälper det att Reeves som vanligt agerar som en stenstod.
Borken
2013-01-13
Helt ok rulle!
setterwall
2012-01-18
Med en annan regissör, andra skådeseplare samt viss dialogbearbetning i vissa sener så hade det kunnat bli en riktigt bra och charmig film. Som det är nu faller den väldigt platt.
jennah
2011-11-30
Detta är en komedi (?) som faller platt, mycket på grund av att huvudpersonen (Reeves) inte är rolig. Mycket träigt och stelt skådespeleri syns i ett tunt manus som är dåligt regisserat. Enda gången jag drog på munnen var vissa scener med Stormare.
volodja
2011-10-18
En film som försöker vara rolig. Huvudtemat är lite roligt, men varken regisserande eller skådespeleriet övertygar. Fail.
Ramza
2011-10-02
Helt okej.
Visa äldre kommentarer »