Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Here Comes the Boom


En biologilärare extraknäcker som en MMA-fighter för att försöka tjäna ihop tillräckligt med pengar för att rädda skolans musikprogram.


Originaltitel Here Comes the Boom
Regissör Frank Coraci
Manus Kevin James, Allan Loeb, Rock Reuben
Genre Komedi, Action, 2010-tal
Skådespelare Kevin James, Salma Hayek, Henry Winkler, Bas Rutten, Gary Valentine, Greg Germann, Charice, Reggie Lee, Joe Rogan, Mark DellaGrotte, Melissa Peterman, Nikki Tyler-Flynn, Mookie Barker, Jackie Flynn, Shelly Desai, Earnestine Phillips, Krzysztof Soszynski
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 774
Filmnummer 98978

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Andreas_
2020-11-08
Nja...överhypad komedi med gapige Kevin James, visst är det lite småkul emellanåt men i det stora hela så är det ganska torrt faktiskt, storyn är väl ok för en komedi, det gör att man kan köpa konceptet och lite "feel good" känsla är det väl över det hela men någon bra film eller komedi tyckte jag dock inte att det var, men funkar att se i brist på något annat en slö söndagskväll t.ex, åtminstone bättre än dom flesta Adam Sandler filmer som Netflix spottar ur sig nuförtiden. Betyget blir en svag 2:a
Murvel48
2017-11-26
Efter en svag inledning jobbar sig filmen upp till en medeltvåa.
wasteoftime
2017-09-19
Jag minns att första gången jag såg den här, var jag lite besviken. Den kändes lite för kort och lite för oarbetad, på vissa sätt. Så upplever jag den inte alls nu. Utan den höjer sig istället. Kevin James gör det bra. Många av de andra rollerna gör det också bra. Vissa saker är väl lite underliga. Som varför alla som är riktiga personer som figurerar/de I UFC har sina vanliga namn, utan Krzystof Soszynski. Det blir ju lite väl smetigt amerikanskt på sina ställen, men aldrig så mycket så att det tar över i min mening. En klar tvåa blir det ju utan tvekan.
dudson
2017-08-31
Otroligt rolig film idé som är sjukt underhållande i praktiken. Fin Fin skådis sammansättning. Ingen favo av Kevin James men här är han fan grym! Klassisk uppbyggnad av filmen åxå. Med framgång vs motgång. Sen en kärleks Twist och ett trevligt slut"
Gröne_Orm
2017-08-19
Överraskande helgjuten form.
yrkeschaufföre
2017-07-08
OJ, det var inte länge sen jag såg den här sist. Men Salma är alltid värd att se om!
yrkeschaufföre
2017-04-02
Inte alls det trams jag såg framför mig när jag såg rollistan, ganska förutsägbar men det ju meningen.
Ranma
2016-10-01
Inte alls min typ av film, men den var bättre än jag hade förväntat mig. Den håller ihop, trots att den är förutsägbar och allt det där. Ganska trevlig film, på det hela taget. 3-
JeremyClarkson
2016-01-14
En hysteriskt rolig feelgood-komedi som är gjord med glimten i ögat och med en stor kärlek till, och förståelse för, sporten som den porträtterar. Bas Rutten bevisar äntligen att han är en fantastisk skådespelare under rätt förutsättningar. Kevin James och Henry Winkler står för två enastående skådespelarinsatser de med. Klockren casting rakt av, samtliga av huvudpersonerna är som klippta och skurna för sina roller. Filmen bjuder även på den mäktigaste walkouten någonsin till en MMA-match, vilket också möjligtvis är den bästa filmscenen genom tiderna.
jlam
2015-09-06
Hur betygsätta en film som är en okomisk men käck transportsträcka fram till den (ytligt) medryckande finalen? Jag är snål idag.
Visa äldre kommentarer »