Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

It's a Boy Girl Thing


Nell och Woody är sedan länge två svurna fiender. En dag vaknar de upp och upptäcker att de har bytt kroppar med varandra. De utnyttjar då detta för att förstöra varandras liv.


Originaltitel It's a Boy Girl Thing
Alternativ titel It's a Boy/Girl Thing, He's the Girl
Regissör Nick Hurran
Manus Geoff Deane
Genre Komedi, Romantik, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Samaire Armstrong, Kevin Zegers, Sherry Miller, Robert Joy, Maury Chaykin, Sharon Osbourne, Mpho Koaho, Brooke D'Orsay, Emily Hampshire, Genelle Williams, Alex Nussbaum, Kathryn Haggis, Roman Podhora, Balázs Koós, John Bregar, Richard Fitzpatrick
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1149
Filmnummer 49647

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ulpe01
2018-06-17
Hade väl ett par roliga ögonblick, men det mesta har man sett förut.
Murvel48
2017-01-01
Kroppsbytarkomedier är nog inte min grej. Har aldrig sett någon bra.
Körsbär
2016-08-14
Ja jag vet vad jag får då jag slog på denna film, men det fanns ändå en skön stil i denna film. Jag vart underhållen och det är ju vad jag var ute efter denna gång :) Så en stark trea får det bli, nästan en svag fyra :)
wasteoftime
2016-04-28
Det här är en så underlig film så att det är svårt att få grepp om den. Det finns delar av den som är så horribelt dåliga så man inte vet vad man ska ta sig till. Sedan finns det delar av den som är helt geniala. Story och manus, tillhör de sämre delarna, skådespelet är däremot, i sina bästa stunder briljant. Både Samaire Armstrong och Kevin Zegers tolkningar av att spela sin motpart, är geniala. Sidospåren drar mest ner, även om de också är en del i att ge insyn i hur de sakta kommer till insikt om hur allt fungerar. Tyvärr är ramen såpass svag, att det inte låter det sticka iväg till en tvåa, även om det är bra mycket närmare än vad det kanske borde. 0,0 på SH-skalan.
Pillynilly
2015-10-22
Mysig film! Stereotyp eller ej och trots lite dum sista scen, så riktigt mysig ändå!
Krille80
2014-12-09
Film om personer som byter kroppar med varandra och som sedan under filmens gång blir bättre människor har man sett förut. Detta är helt klart förutsägbart men jag gillar detta för trots alla filmer på detta tema så är alltid resan olika för alla filmer. Dessutom är jag riktigt svag för feelgood-filmer. Samaire Armstrong är både söt och duktig.
Prsoner
2014-04-21
Mossig film med stereotypa könsroller, klichéer och en nypa homofobi.
fingerprint
2013-12-28
Jag brukar gilla att slötitta på sånna här filmer när jag är trött men det här kan vara den sämsta jag sett på länge...
smillans
2013-08-24
den va rätt rolig. den va lite väl överdriven emellanåt. men den va väldigt underhållande och söt.
RunRiot
2013-02-11
Rätt rolig och fullkomligt medveten om hur klyschig den faktiskt är. Ibland kan det tyvärr bli lite för stereotypt och jag saknar gränser mellan karaktärerna, för 90% av tiden glömde jag bort att de bytt kroppar med varandra... Men den träffar precis på det rätta stället och den försöker inte vara något mer än den är. Skådespelarna är dessutom riktigt bra i sina roller.
Visa äldre kommentarer »