Het linje
Kriminalreportern Malcolm har fått nog av mord och misshandel. Han lämnar tidningen och flyttar till en liten stad på landet. Men friden tar slut när en mördare ringer honom.

Originaltitel | The Mean Season |
Regissör | Phillip Borsos |
Manus | Leon Piedmont |
Genre | Kriminalare, Thriller, 80-tal |
Skådespelare | Kurt Russell, Richard Jordan, Mariel Hemingway, Richard Masur, Richard Bradford, Joe Pantoliano, Andy Garcia, William Smith |
Filmnummer | 2098 |
Minns den som ganska trist men att Kurt Russell styrde upp en aning.
Rätt tam, förutsägbar. Russels frisyr är imponerande och Richard Jordan gör bästa rollen.
Här har de lyckats smacka in det mesta av klyschor! Vem blir rädd av spökig musik och kameravinklar när man bara förstår till hundra procent att det är för effektens skull.
Har alltid gillat den ända sen jag såg den första gången på 80-talet. Det är något med södra USA som fångar mig.
Hyfsad thriller som använder sig skickligt av Floridas sumpmark miljöer.
Det är även orginellt att hjälten för en gångs skull inte är en polis eller något liknande.
I denna film är han ju journalist!!!.
förutsägbar
Positiv överraskning, en relativt tät thriller med skön Kurt Russel.
En spännande thriller. Russell är stabil som vanligt, men Hemingway är värdelös.
rätt bra thriller. russell e bra, men mariels karaktär va en inget vidare tolerant fru. en light-version av susan georges vidriga karaktär i straw dogs, tycker jag.
En helt underbar film får en 2:a. Vad är då treor,fyror och femmor.