Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Hierro


Under en båtresa till ön Hierro förlorar Maria sin lille son Diego. Har han fallit överbord? Har han blivit bortförd? Ingen vet. Diego är helt enkelt bara försvunnen. Sex månader senare försöker Maria leva med sin smärtsamma förlust och gå vidare med sitt liv, när hon får ett oväntat telefonsamtal.


Originaltitel Hierro
Regissör Gabe Ibáñez
Manus Javier Gullón, Jesus de la Vega
Genre Thriller, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Elena Anaya, Jon Ariño, Miriam Correa, Tomás del Estal, Mar Sodupe, Hugo Arbues, Kaiet Rodríguez
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 683
Filmnummer 76069

Recensioner

Skapad 2010-09-10 av frienatic
Hierro är en thriller med skräckaspirationer som koncentrerar sig på atmosfär och psykologisk karaktärsutveckling. Tystnaden får lika mycket utrymme som ljudeffekterna och samverkar för att ska...   Läs mer »

Kommentarer


Asmorod
2014-04-09
Analbanal.
vonadel
2013-11-29
Känns lovande i början. Bra stämning. Coola subtila effekter, som man får vara uppmärksam på för att upptäcka. Tyvärr försvinner den där känslan efter tag. Känns t o m ganska trist under en period. Lyfter något i slutet på nytt. 5/10
TheHorrorfan
2013-07-01
Egentligen väldigt meningslös. Slutet kunde man räkna ut långt innan det var över, men ändå helt okej.
DukeIgthorn
2013-02-10
Thriller-drama på en dystert vacker kanarieö under lågsäsong. Fantastisk atmosfär när en påträngande mörk stämning och panikkänsla byggs upp. Tyvärr är upplösningen väl banal.
lucius
2012-09-08
fasansfullt snygg. Det blir nån vända för mycket med barnaletande, men upplösningen reder ut det hela.
Henkke
2012-05-19
Förutsägbar och tråkig. Jättebesvikelse.
svart_m
2012-01-29
Att filmen är förusägbar spelar för min del föga roll. Tycker att den imponerar i porträttet av en moder som förlorar ett barn. Sedan tycker jag tempot, fotot och stämningen är på topp.
jennah
2011-11-29
Ganska schysst stämning i början men ååååh vilket antiklimax mot slutet!
mylar
2011-11-26
Jag har aldrig tidigare läst en så missvisande baksidestext på en film. "Ett skrämmande landskap befolkat av ondskefulla varelser". "Tvingas konfrontera sina värsta mardrömmar". Det finns inga monster i filmen, så välj en annan om du söker det. Obehaglig stämning finns det dock gott om, så därför är det en bra thriller/skräckfilm. Utan löjliga monster.
Ghostface
2011-10-11
Filmens foto och stämning var i topp och skapade äkta hitchcockanda. Tyvärr var det i stort sätt ända behållningen då manuset skulle ha varit tightare och aningen intensivare för man kan inte komma ifrån att det är väldigt händelsefattigt och upprepande scener men jag sätter en svag 3a för att det levereras en underbar skräckfilmsstämning och det är nästan det viktigaste i genren.
Visa äldre kommentarer »