3.4
3.4
The High Sign
Vår hjälte kastas av ett tåg vid en nöjespark och råkar sedan ut för en serie egendomliga händelser när hans jobbsökande leder till att han ska vara livvakt åt samma person han blivit anställd att lönnmörda.

Originaltitel | The 'High Sign' |
Regissör | Buster Keaton, Edward F Cline |
Manus | Buster Keaton, Edward F Cline |
Genre | Komedi, Stumfilm, Kortfilm, 20-tal |
Skådespelare | Buster Keaton, Al St John, Bartine Burkett, Joe Roberts |
Ljuvligt att slippa Fatty Arbuckle! Nästan värt en fyra bara det.
Det finns ingen som klår Keaton i uppfinningsrikedom och den här filmen är inget undantag. Tiny Tim är fantastisk som skurk.
Slapstickkomedier är nog inte min kopp te (även om Buster Keatons akrobatnummer är roande).
Höjer sig som sagt till oanade höjder mot slutet vilket lyfter en film som även i övrigt är rolig men inte hör till Keatons främsta.
En Keatonkortis i gammal god klassisk stil, bra bra!
uppfinningsrikedom som fan. det brukar ju gå vilt till i sluttampen, men det här tar nästan priset. det nämnda huvudet är sannerligen en hallmark.
Hahaha, det fastklämda huvudet fick nästan mina ögon att poppa ut.
Skönt att bananskämtet redan här var gammalt. Väldigt kul för övrigt. Bisarrast var killen som fastnade med huvudet mellan dörren och dörrkarmen.
Slutet är så jävla makalöst, resten av filmen lite blek. Men slutet!
Första gången jag verkligen skrattat hjärtligt åt en stumkortis och då har jag ändå sett en massa Chaplin! (Tycker dock Chaplins långa håller samma klass eller bättre.)