Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Higher Ground


En kvinnas livslånga kamp med sin vacklande tro, baserad på Carolyn Briggs memoarer.


Originaltitel Higher Ground
Regissör Vera Farmiga
Manus Carolyn Briggs, Tim Metcalfe
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Taissa Farmiga, Vera Farmiga, Donna Murphy, John Hawkes, Dagmara Dominczyk, Nina Arianda, Joshua Leonard, Bill Irwin, Boyd Holbrook, Kaitlyn Rae King, Molly Hawkey, Ebon Moss-Bachrach, Lucy Owen, Michael Chernus, Norbert Leo Butz
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 30
Filmnummer 88933

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Spidde
2013-11-03
Välgjord, med bra manus och stabilt skådespel. Vera Farmiga är duktig och det är väldigt praktiskt att ha en 20 år yngre identisk syster som kan hoppa in och spela yngre versioner av ens rollfigurer. Stark trea.
Zok
2013-04-01
Tyvärr är den aningen seg under många stunder. Men bra skådespelare räddar filmen och några bra stunder gör att den klarar sig in i mål.
FUR
2012-09-26
Har haft den liggandes så länge - nu äntligen blev det av att jag såg på den, och jag tycker den är helt fantastisk. Jag blev verkligen otroligt berörd av den, trots att jag inte är en religiös person. Två tummar och två stortår upp för Farmiga!
need_sleep
2012-09-02
Jag är nog ganska snäll när jag ger den här en 2:a. Den är väldigt tråkig, i långsamt tempo får följa en vanlig människa under vad som i huvudsak känns som 60-70-tal där inte mycket händer. Den tar sig lite mot slutet och Vera Farmiga gör en bra insats så därför ger jag den en 2:a. Den skulle dock tjänat på att klippas ner en halvtimme.
johnaleks
2012-08-24
gillar sånt här när det görs seriöst o bra :)
jasmin357
2012-02-14
skräp tyvärr