nya casino utan svensk licens

2.3

Hitman's Wife's Bodyguard

Livvakten Michael Bryce fortsätter sin vänskap med mördaren Darius Kincaid för att rädda Darius hustru, Sonia.

Filminfo

Originaltitel Hitman's Wife's Bodyguard
Alternativ titel Hitmans Wife's Bodyguard
Regissör Patrick Hughes
Manus Tom O'Connor
Skådespelare Ryan Reynolds, Samuel L Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman, Frank Grillo, Tom Hopper, Gary Oldman, Richard E Grant

Andreas_
2025-08-10
Skaplig uppföljare till Hitman´s bodyguard och det är faktiskt ganska kul i vissa scener, helt klart mer underhållande än första filmen tyckte jag och det beror nog på att Salma Hayek har en större roll i denna och kompleterade Jackson och Reynolds kemi ett steg extra, första filmen var en helt okej action-komedi och likaså här, men det är snäppet roligare, inte mycket men ett snäpp iallafall, regissören Patrick Hughes är en stabil acion regissör och det är en hel del underhållande actionscener även i denna och han är rätt bra på att få ihop det komiska med brutalt välfilmat våld och sedan även få ut det bästa av sina skådespelare, alla är suveräna faktiskt och gör sina roller till perfektion, speciellt huvudrollstrion Ryan Reynolds, Samuel L Jackson och Salma Hayek, alla har en underbar kemi ihop framför kameran, sen några stora namn i mindre bi-roller, såsom Antonio Banderas som skurken och Frank Grillo som en agent som jagar dom, sen får även Morgan Freeman dyka upp i en väldigt liten roll och Gary Oldman är väl med i några sekunder och jag kunde faktiskt inte se att det var han i filmen, fick läsa efteråt att hans ens var med, men alla göra sina stora och små roller perfekt och det är filmens styrka, skådisarna och även snygga landskap då den är filmad runtom i Europa, det som är filmens stora brist är manuset tyvärr, storyn är inget speciellt alls utan ganska kass egentligen och vissa saker har ingen logisk förklaring alls och det drar ner betyget avsevärt men jag blev underhållen iallafall och som action-komedi så är det bra faktiskt, det fungerar en tråkig söndag kväll, betyget blir en stark 3:a
Murvel48
2022-12-26
Den här uppföljaren är lika urbota korkad som den första filmen. Även här är det grova våldet ”out of place” och passar inte alls ihop med komeditonen i övrigt. Reynolds är som vanligt hopplös, Jacksons tugg tröttnar jag på efter 30 sekunder och Hayek spelar över å det grövsta. Riktigt uselt med andra ord.
2022-08-25
En tröttsam repetition på den underhållande första filmen där komedin tagit över och Jackson verkar fått betalt i hur många fuck och motherfucker han säger. Sämre än vad jag trott.
Afflicter
2022-07-06
Det är som om man helt och hållet missförstått vad som gjorde första filmen okej.
2021-09-20
Underhållande och lekfull action med en stark trio som lyfter. Stabil trea.
Robkiller
2021-09-04
Dumaction som ändå är lite underhållande, men humorn funkar inte alls.
PeterTheW
2021-07-21
Snygg och bjuder på en del leenden, men lite för dum för sitt eget bästa.