Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Hjälp!


Många sketcher och många sånger i denna The beatles andra film i vilken en religiös sekt försöker återta en helig ring som råkat hamna i Ringos ägo.


Originaltitel Help!
Regissör Richard Lester
Manus Charles Wood, Marc Behm
Genre Komedi, Musikal, Fantasy, Mysterium, 60-tal
Skådespelare Leo McKern, John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr, George Harrison, Victor Spinetti, Eleanor Bron
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 621
Filmnummer 5077

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-09-18
Har förvisso inte sett den på år och dar men minns den som väldigt rolig. Mycket bra musik (men det behöver man egentligen inte påpeka).
Philips
2016-04-05
Monty Pyton med Beatles-musik.
LTT86
2013-08-21
Wow! Det här måste vara bland av dom värsta och tråkigaste skådespelare jag någonsin har sett i mitt liv!
DrJW
2012-07-18
De första halva delarna börjar intressant, men sen så upprepar dem samma gag om och om igen, man blir less efter en halvtimme! Dåligt gjord, dåligt framförd och dåliga skådespelare (förutom Beatlarna som var underhållande när dem agerade även om dem inte ens försökte). Musiken är ett stort plus o de är rätt kul att se Beatlarna apa sig framför kameran, men tyvärr så är de här de sämsta som dem har gjort tillsammans med regissören Richard Lester. Dem lyckades bättre med A hard days night.
GinNTonic
2010-08-01
I början tyckte jag den var briljant, sjuk brittisk humor varvat med Beatles grymma musik. Men den osammanhängande historien håller inte hela vägen och halvvägs in i filmen har även humorn blivit tröttsam. Musiken är dock grym rakt igenom, synd bara att den inte fick mer plats och den hade kunnat vävas in betydligt bättre.
Kayuzuzu
2010-06-28
Jag hade inga höga förväntningar alls men det här blev snabbt min favoritfilm. B-stuket i storyn är med flit för det känns väldigt påkostat ändå. Humorn är klockren och unik.
Tuxie
2010-06-28
Blev positivt överraskad då jag tyckte att Hard Day's Night var mest fånig och inte hade varit i närheten av lika kul om det inte hade varit för att det var just The Beatles i huvudrollen. Help! är dock kul på riktigt! Fick många goda skratt! Nästan en fyra.

2009-09-13
Ringo är rolig som vanligt och musikvideorna är underhållande, men storyn är ju åt helvete och allt från övriga skådespelare till manus är ju otroligt B. Klarar inte riktigt av sånt, trist filmnörd som jag är.
-_Louise_-
2009-06-19
Hela min existens har formats av dessa fyra personer. Så klart är detta så nära min humor man kan komma så jag tjuter av skratt filmen igenom. Älskart!
Utvandrare
2009-05-13
Haha, intermission!!
Visa äldre kommentarer »