2.4

Hjärtats Röst

Följ med till en värld fylld av glittrande showbusiness. Katherine Tempest är en talangfull skådespelerska som döljer en hemlighet. En hemlighet som kommer att hota vänskapen med väninnan Francesca Cunningham och kärleken till glamoröse filmstjärnan Victor Mason. Handlingen börjar på ett storslaget herresäte i England och för oss vidare till inneställen i London och New York, samt exotiska platser i södra Frankrike och Karibiska havet. En mäktig och känslostark berättelse om två vackra, ambitiösa kvinnor vars djupa vänskap undergrävs av bitter avundsjuka och svek.

Originaltitel Voice Of The Heart
Regissör Tony Wharmby
Manus Rita Lakin
Genre Mini-serie, Drama, Romantik, 90-tal
Skådespelare Lindsay Wagner, James Brolin, Victoria Tennant, Honor Blackman, Richard Johnson, Stuart Wilson, Leigh Lawson, Neil Dickson

kexchokladet
2021-09-26
Nä, detta var väl inget vidare…
ekmanälskaren
2013-01-11
Usch!
MaraJade
2009-04-10
Tja, om jag hade gett upp filmen efter de två första delar så hade filmen fått en 1:a men jag lyckades faktiskt få mig att fortsätta se filmen även fast handlingen inte verkade så bra och 90% av skådespeleriet var uruselt. Dock hämtade sig filmen sig upp en aning i del tre mycket tack vare Neil Dickson även om slutet var lite förvirrade, tills jag som om början. Dock så önskar jag att de hade valt yngre skådespelerskor än Lindsay Wagner och Victoria Tennant. En sak stöde jag mig dock rejält på och det var scenerna mellan Victoria Tennant och James Brolin. Jag avskyr verkligen scener med romantiskt musik och trånande blickar, iaf i denna film.