Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Höjdarskolan: Sky High


Om du är barn till världens mest legendariska superhjältar The Commander och Jetstream finns det bara en skola för dig: Höjdarskolan Sky High! En skola som ska göra studenter med speciella krafter till morgondagens superhjältar. Problemet är att Will Stronghold börjar på skolan utan några som helst superkrafter, och värst av allt, istället för att klassas som "hjälte" blir han nedflyttad till "sidekick". Nu måste han på något sätt överleva sitt första år och klara av en överlägsen gymnastiklärare, en kaxig typ med superhastighet samt en farlig och avundsjuk rebell (som kan skjuta eldslågor från händerna)... för att inte tala om de normala tonårsnojorna, föräldrarnas förväntningar och tjejproblem. Men när hans familj, vänner och hela Höjdarskolan är hotad måste Will bevisa att han är en "hjälte" värdig att föra familjetraditionen vidare.


Originaltitel Sky High
Regissör Mike Mitchell (IV)
Manus Paul Hernandez, Robert Schooley, Mark McCorkle
Genre Komedi, Familjefilm, Action, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Kurt Russell, Kelly Preston, Kevin McDonald, Lynda Carter, Bruce Campbell, Michael Angarano, Dave Foley, Mary Elizabeth Winstead, Danielle Panabaker, Dee Jay Daniels, Kelly Vitz
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1258
Filmnummer 35370

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av Loomis
Walt Disney bjuder här på en salig blandning av allt från ”Harry Potter”, ”X-Men” till ”Dawsons Creek” i ett fullspäckat familjeäventyr om superhjältar. För den yngre publiken är det hä...   Läs mer »

Kommentarer


ShenLong
2017-07-30
som maanantai skrev. bättre än man tror. fortfarande dålig dock
Krille80
2014-12-22
En film som aldrig blir tråkig och det känns som man verkligen har försökt nå ut till en så bred målgrupp som möjligt. Kurt Russel är alltid kul att se, ungdomarna imponerar och dessutom har jag alltid varit svag för Kelly Preston men särskilt minnesvärt är det inte. Man blir underhållen under tiden man ser den men så snart eftertexterna har rullat förbi så den snart glömd. 3-
lancell
2013-01-11
Superhjältar är alltid välkomna, men de gjorde så många ooriginella idéer med filmen och det är uttröttande med en till typisk underdog story.
AmyTatti
2012-11-03
Charmig. Inte så sockersöt som den kunde varit, stort plus!
Deepshit
2012-04-28
Inte så dålig familjekomedi som man kan tro. Även om handlingen är en blandning av X-men, Spy Kids och Harry potter. Kurt Russell och Bruce Campbell är alltid trevliga att se på film samtidigt som det funkar när man driver med superhjälteklyschan.
maanantai
2011-06-26
Den filmen har allt. Men alltså, bra kanske den inte är. Men bättre än man tror.
ted_the_one
2010-12-04
En film som överträffade mina förväntningar med råge! Oväntat välspelad, bra humor och en kemi som man sällan ser mellan skådisar, framförallt inte i denna typen av film. Mycket, mycket underhållande och sevärd.
Zelest
2010-09-16
Pendlar mellan en 2a och en 4a. Slutar dock på en stark 2a. Förmodligen för att jag igentligen är för gammal för den här filmen... och för att jag har svårt för den amerikanska stereotypen High School.
Matildaaa
2010-07-25
den hade fått en fyra om den inte varit så fjantig och effekterna varit så dåliga vissa gånger. Men rolig var den ibland.
83-Echoes
2010-06-07
Okej barn film med några roliga scener.
Visa äldre kommentarer »