3.6

Holding the Man

Historien om Tim och John som blev förälskade i varandra under high school. John var kapten för fotbollslaget och Tim en blivande skådespelare. Filmen följer deras kärlekshistoria som sträcker sig över 15 år.

Originaltitel Holding the Man
Regissör Neil Armfield
Manus Tommy Murphy
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Ryan Corr, Craig Stott, Sarah Snook, Guy Pearce, Geoffrey Rush, Anthony LaPaglia, Kerry Fox, Tessa de Josselin, Tom Hobbs, Paul Goddard, Camilla Ah Kin, PiaGrace Moon, Caleb McClure, Lee Cormie, Ngaire Dawn Fair, Kris McQuade, Mitchell Butel
Filmnummer 119019

Frankish
2017-12-22
En har sett den förut, men det gör inget. Skådespelarna är helt okej, men framförallt Ryan Corr känns för gammal i kropp och röst, vilket tillsammans med det ganska taffliga håret gör att jag inte riktigt tror på det jag ser. En svag fyra.
Kayuzuzu
2017-02-24
Väldigt bra - men fula peruker drar n
supermancover
2016-09-03
Storbölade. Väldigt fin film. Jättebra skådespel och bitvis fantastiskt.
haajen
2016-08-04
Utan tvekan en tekniskt välgjord och välspelad film, problemet är bara att man sett detta så många gånger förr. Filmen överraskar inte en enda gång vare sig tematiskt eller formalistiskt. Torka aldrig tårar utan handskar: the Oz version.