Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Holidate


Två främlingar som tröttnat på singellivet under högtider väljer att vara varandras dejt under storhelger, men arrangemanget hotas snart – av äkta känslor.


Originaltitel Holidate
Regissör John Whitesell
Manus Tiffany Paulsen
Genre Komedi, Romantik, 2020-talet
Skådespelare Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth, Frances Fisher, Andrew Bachelor, Jessica Capshaw, Manish Dayal, Alex Moffat, Cynthy Wu, Jake Manley, Julien Marlon Samani, Nicola Peltz, Savannah Reina, Olivia H. Hunt, Dan Lauria, Aimee Carrero, Meeghan Holaway, Carlos Lacamara, Mikaela Hoover, Carl McDowell, Jessejames Locorriere, Brooke Jaye Taylor, Kyra Grace, Briana Starks
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 157
Filmnummer 138713

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2021-12-12
Alltså den har potential att bli bra, men det faktum att man bara kallt hoppar från högtid till högtid utan minsta diskussion emellan gör att absolut noll byggs upp mellan karaktärerna och man köper absolut inte känslorna som byggs fram. Till slut blir det bara smörigt och falskt utan att man känner att någon kemi finns där. Emma Roberts är det som håller uppe filmen. Motspelaren är minst sagt njaaaa.
karlmats
2021-12-06
Egentligen är nog det här en ganska dålig film, men den är ändå väldigt charmig på nåt sätt. Utan Emma Roberts hade det här kunnat vara en 1a, men nu är hon med och då stör jag mig inte ens på att hennes motspelare är en australiensisk golfare som är en Chris Hemsworth-kopia. Visst är det förutsägbart från början till slut, men jag gillar åkturen som toppas upp med lite småroliga skämt (blandat med mindre roliga skämt) och sen är man ju lite av en sucker för såna här lyckliga historier också. En oväntad 3a blir resultatet, men jag kan inte låta bli.
ASSFACE
2021-12-04
NEJ NEJ NEJ.
finkan
2021-01-05
Gillade denna
Barneyk
2020-12-26
Riktigt jävla kass, och då gillar jag liksom Emma Roberts mycket. Men den här är som en riktigt kass 90-tals romcom som inte åldrats alls väl.
HansMoleman
2020-12-15
2+. Ändå ganska rolig emellanåt och glimten i ögat.
HencePence
2020-12-01
Jag får skylla mig själv som sätter mig ner och ser de här julfilmerna Netflix spottar ur sig, men den här var ändå sämre än förväntat. Idiotisk historia, och ger max två-tre skratt.
Stygga-Vargen
2020-11-15
Emma Roberts gör bra ifrån sig och filmen är faktiskt ganska rolig emellanåt. Men detta är ändå ingen film jag tänka mig att se typ 20 gånger till.
idaho1981
2020-11-07
Ännu en film som man helst vill sätta X eller 0 på. Skämskudden var ständigt närvarande i denna härva av usel dialog, löjliga karaktärer, klichéer och dåligt skådespeleri. Film när det är som värst helt enkelt!
Tatty
2020-10-31
Jag älskar den, alltså älskar den! Väldigt rolig, mysig och charmig!
Visa äldre kommentarer »