Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Holmes and Watson


En komisk tolkning av mästerdetektiven Sherlock Holmes och hans hjälpreda Doktor Watson.


Originaltitel Holmes & Watson
Regissör Etan Cohen
Manus Etan Cohen
Genre Komedi, Kriminalare, Äventyr, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Will Ferrell, John C Reilly, Rebecca Hall, Rob Brydon, Kelly Macdonald, Lauren Lapkus, Pam Ferris, Ralph Fiennes, Adam Scherr, Kieran O'Brien, Noah Jupe, Bella Ramsey, Steve Coogan, Hugh Laurie, Colby Mulgrew, Scarlet Grace, Billy Jenkins, Michael Culkin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 196
Filmnummer 126171

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Visse93
2020-10-18
Några få skämt som funkade men i övrigt var den kass.
Harford
2020-06-29
Skrämmande usel. Svårt att förstå hur så många talangfulla människor kan göra något så dåligt.
yrkeschaufföre
2020-01-24
Jag köpte den och tänkte att den borde vara okej, men detta var verkligen inte mycket att ha. Nått roligt skämt som bygger på nutiden fanns det men jag har svårt att se att detta blir något annat än en parentes.
Christofer
2020-01-08
2019-11-01: B-E-D-R-Ö-V-L-I-G-T. Sällan har en etta varit mer befogad.
Djason
2019-10-31
Tror jag log lite runt 3 eller 4 gånger. Såg att Steve Coogan själv tyckte att denna film var skräp. Kanske därfär han står som uncredited actor.
HerrNenne
2019-10-02
Skräpfilm förstås, med fyra roliga skämt på tvåhundra försök. Men inte osebar, i alla fall inte första gången.
Krille80
2019-06-10
Denna film försvann nästan omedelbart efter att den dök upp. Har du inte hört talas om denna film så är det inte förvånande. Kritiker sågade och publiken sågade den. Personligen har jag dock alltför goda minnen av herrarna Will Ferrells och John C Reillys lyckade, komiska samarbeten som "Step Brothers" och "Talladega Nights" för att inte ge detta en chans. Jag uppskattar alltid en komisk variant av Sherlock Holmes och det finns scener jag gillar men som helhet är detta tröttsamt och felriktat.
AdamB-film
2019-05-01
Den är ju inte usel, men den är ju inte bra heller. Otroligt ojämn humor, och man borde stoppat denna film när den enbart var en rolig idé. Svag tvåa, och den hade ett musikalnummer som nosade på en trea :)
Barneyk
2019-03-31
Inte alls så katastrofalt dålig som befarat, det är faktiskt en ganska många skämt som jag tycker funkar. Men det är bra många fler skämt som inte alls funkar och helheten är inte alls bra. Rätt mycket störiga delar. Men massor med karismatiska och bra skådisar som gör det bästa dom kan. Det räcker dock inte till att lyfta upp filmen till en tvåa, men rätt underhållande för att vara en etta ändå!
Argo_L
2019-03-24
Katastrof dåligt
Visa äldre kommentarer »