Honey & Clover
Fem collegestudenter hamnar i en galen kärlekshärva i denna live-action adaption av Chika Uminos manga.

Originaltitel | Hachimitsu to Clover |
Alternativ titel | Honey and Clover |
Regissör | Masahiro Takada |
Manus | Masahiro Takada, Masahiko Kawahara |
Genre | 2000-tal, Romantik |
Skådespelare | Yûsuke Iseya, Keisuke Horibe, Yû Aoi, Ryô Kase, Megumi Seki, Sho Sakurai, Ginpuncho, Kenta Hamano, Junichi Haruta, Tetsuhiro Ikeda |
Halvseg o rätt tråkig.
Det är bra karaktärer och jag tycker också Yu Aoi är bra (fast släpps aldrig löst), men filmen kommer ingenvart. Karaktärerna får ingen riktig chans att betyda något för varandra. I slutet stressas det ändå ihop något som ska säga oss hur mycket de betyder för varandra men nej, köper inte det. Bra skådespelare, fint fokus på konst, men saknar riktning och mening. (brännandet är störtlarvigt)
Välgjord med genomgående bra skådespeleri och GRYM MUSIK - men bitvis är det ganska segt tempo, men en bra film är det helt klart. stabil 3a blir betyget!
Jag tycker det börjar bra, men det blev lite utdraget och tråkigt. Jag gillar musiken, vore kul att veta vad det är för låtar utöver det Yoko Kanno ska ha komponerat. Skicka gärna PM om ni vet något om det. Ev kan det vara Kobukuro duon i slutet. Icke att glömma Yû Aoi som väl är filmens främsta behållning.