Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Hood of Horror


Tredelad skräckfilmskomedi med sedelärande historier som alla utspelar sig i ghettot. Vi får bland annat lära oss vad som kan hända med graffittimålare som bråkar med fel tjej och får en häxas dödsdom över sig.


Originaltitel Hood of Horror
Alternativ titel Snoop Dogg's Hood of Horror
Regissör Stacy Title
Manus Jacob Hair, Chris Kobin, Jonathan McHugh
Genre 2000-tal, Drama, Komedi, Skräck
Skådespelare Snoop Dogg, Ernie Hudson, Danny Trejo, Pooch Hall, Anson Mount, Daniella Alonso, Lin Shaye, Jason Alexander, Brande Roderick, Aries Spears, Noel Gugliemi, Richard Gant, Sydney Tamiia Poitier
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 84
Filmnummer 43922

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2019-12-15
Älskade verkligen del 2 i denna skräck-berättelse! Ernie Hudson glänser guld där mot sin sadistiska antagonist heehee#) Sen var väl del, 3 åxå reko... Men ingen omtitt direkt"
Totenkopf
2010-10-02
Rap och skräck är inte riktigt min kopp te, även om den inte var så illa som befarat.
brucebanner
2008-05-11
En två, bara för dom fula och underhållande morden.
jonbo
2008-05-02
Inte helt lyckat, men den tar sig ju inte på något allvar vilket ju underlättar. Trejo med flera kända ansikten ökar underhållningen.
Madman_86
2008-04-13
Ganska kul, men inte riktigt så det blir en 3:a. Får bli en stark 2:a istället.
Mat1az
2007-10-12
Riktigt shyst anime bitar och några rätt roliga och orginella "döds-scener". Annars rätt usel med med riktigt kass skådespeleri, man har ändå lyckats samla på sig några kända ansikten. Den första delen är rätt kul, den andra lite sämre och den sista är sämst i hela filmen. Överlag är det en lite smårolig film som man kan sitta och skratta åt med polarna medans man dricker öl på nån förfest, något annat syfte kan jag inte se med denna.
Star-Basse
2007-07-27
okey creepshow liknande rulle:) en stark 2:a
duvet
2007-05-06
3a för första filmen, själva grejen med att gå över någon annans målning/tag är ett ämne som ligger nära alla som någonsin sysslat med graffiti, det här va en skön twist på det ämnet ;) I övrigt så va det lite sådär. Kul upplägg i sista filmen, hiphop handlar om så mycket mer än blingbling, bilar och tighta flickor. Många som glömmer att de sysslar med musik...
Christofer
2007-04-19
Själva introt och slutet var riktigt coolt, alltså den tecknade biten. Bakgrundsstoryn likaså. Det fanns alltså potential till att bli en riktigt hygglig film. Men att Snoop står för produktionen märks, det är inget vidare, varken skådespelare, manus, regi eller effekter håller ens godkänd nivå. Största behållningen var att se Jason Alexander. Nä, detta hade kunnat bli så mycket bättre om någon annan hade genomfört projektet. Snoop utstrålar ju inte direkt ondska. Han ser ju mest ut som en lång tomte. Tyvärr har även hans artistkarriär haft sina glansdagar. Det han spottar ur sig idag är inte den sköna hip hop man lärde sig att älska för 7-8 år sedan. Idag är han mest en trött soul/funk doldis.
Lukinx
2007-01-16
>_<
Visa äldre kommentarer »