Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.7
av 5

Hornblower: The Even Chance


Den unge Horatio Hornblower påbörjar sin karriär inom flottan, men på grund av sin duglighet på havet får han en dödlig fiende.


Originaltitel Hornblower: The Even Chance
Regissör Andrew Grieve
Manus Russell Lewis
Genre Äventyr, Krig, Drama, 90-tal
Skådespelare Ioan Gruffudd, Robert Lindsay, Dorian Healy, Michael Byrne, Robert Bathurst, Duncan Bell, Paul Copley, Sean Gilder, Simon Sherlock, Chris Barnes, Jamie Bamber, Colin MacLachlan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 490
Filmnummer 32229

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


martineden
2014-01-30
[rek. 4] Oerhört välgjort äventyr! Trots att berättelsen är arketyp för genren så är skådespelet och allt annat så jävla bra gjort att man dras med. Väldigt, väldigt bra!! 4. Ser fram emot kommande delar!!
TheHerminator
2011-06-16
Jag är jäkligt svag för stora segelfartyg och stiliga sjömän alltså...
Sigismundth
2010-07-07
Serien är lika bra som första gången jag såg den på svt för en sisådär 10 år sedan! Tyvärr håller inte de sista avsnitten lika hög klass som de första och slutet kunde gjorts bättre.Dock, en stabil 4a för en av de bästa filmserierna som producerats!
Paulina_krook
2010-04-21
Över förväntan. Jag trodde den skulle vara långtråkig och dålig men jag kan inte sluta titta. Mycket spännande.
KillerPutte
2010-02-06
(rek.4) Ett riktigt mustigt äventyr ute på havet må jag säga! Man fångar verkligen stämningen samt bakar in en härlig historia som aldrig får det att bli segt eller ointressant. Kan dock tycka att brittiska karaktärer är lite för präktiga och ordentliga, jag ser hellre lite skitna och råbarkade pirater, men man kan inte få allt här i världen. Jag håller tillgodo med prydliga britter med hederskodex.
danneman84
2010-01-17
Fångar känslan i boken på ett bra sätt, såväl Hornblower själv som de andra figurerna känns igen. Sen är ju detta en genre som tilltalar mig, engelskt 1800-tal (okej, slutet på 1700, men ändå), krig och med en vettig sidostory blir det här ett bra resultat.
Kurganen
2009-11-13
Det ska sägas att serien som helhet är en 4:a men filmerna var för sig är stabila 3:or. Det är schyssta äventyr till sjöss, bra skådespeleri och bra dialog. Tyvärr är det ibland lite för mycket matiné men som sagt, grymt underhållande.
Ola_Schubert
2009-10-04
Riktigt skönt med lite salta vindar. Svårt att bedömma denna film då jag inte sett film om segelfartyg sedan onedinlinjen visades. Ger dock denna film, spontant, en svag fyra. Vilket kan ändras till lägre betyg med mer jämförelsematerial.
amam
2009-09-10
Nja. En stark tvåa. Tror på att det blir bättre senare i filmserien faktiskt.
kungkalas
2009-03-09
Verkar vara en genuint trevlig serie det här, kul! Känns som när jag var åtta-nio år och läste äventyrsböcker :-)
Visa äldre kommentarer »