Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Horton


Filmen handlar om den nyfikne elefanten Horton som en dag hör ett rop på hjälp från ett litet dammkorn. Dammkornet är i själva verket en hel liten värld och Horton måste nu göra allt för att rädda den.


Originaltitel Horton Hears a Who!
Alternativ titel Dr. Seuss' Horton Hears a Who!
Regissör Jimmy Hayward, Steve Martino
Manus Ken Daurio, Cinco Paul
Genre Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Jim Carrey (röst), Steve Carell (röst), Jonah Hill (röst), Seth Rogen (röst), Isla Fisher (röst), Jaime Pressly (röst), Carol Burnett (röst), Dane Cook (röst), Will Arnett (röst), Dan Fogler (röst), Amy Poehler (röst), Niecy Nash (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3690
Filmnummer 58664

Recensioner

Skapad 2019-11-25 av crawler
De som väntar på att Blue Sky ska dundra på med ”Ice Age 3” i sommar kan döva sin otålighet med ”Horton”. Han är en elefant som gör det till sitt uppdrag att skydda ett dammkorn, för på d...   Läs mer »

Kommentarer


picklessmulan
2023-08-27
Nja gillade inte denna så mycket har sina glimtar
Sheepy
2022-09-09
Glad och lekfull. Absolut inget mästerverk den men innehöll likväl tillräckligt med charmiga stunder för att hålla mig underhållen.
Tatty
2016-10-31
Okej och bra film men ingen film jag gillade jätte mycket för att se den igen.
karlstadtös
2015-07-25
Väldigt enerverande att se på, men finns värre... Men även många bättre!
Krille80
2014-12-24
Såg den tillsammans med ett gäng ungar så miljön för att se denna filmen var det inget fel på. Inledningsvis gillar jag verkligen vad jag ser men inser efter en stund att det mer handlar om att det var länge sedan jag såg en animerad film och mycket av glädjen just kommer från det. Detta är dock långt från dåligt men inte heller något som direkt kan konkurrera med det bästa i genren. Känns alldeles för snällt och med allt för få referenser för oss vuxna att glädja oss åt. Gillar sången i slutet. 3+
mawlen
2014-08-11
haha så otroligt löjlig film! perfekt till småbarnen
WillyV
2014-07-09
Inte helt outhärdlig, vilket brukar vara fallet i övriga Dr Seuss filmer jag sett (betyg 1-1-2), som ex. kastspyan Lorax. Klart godkänt, mest tack vare Horton, som är genomcharmig och halvrolig.
Lotso
2014-07-03
I sin helhet gillade jag denna filmen med några intressanta karaktärer, bra handling och en del roliga skämt med en fint och sant budskap bakom sig. Där finns en tecknad version av denna som är kortare och den är säkert ärligt talat bättre än denna men jag har inte sett den och bedömer denna som den är och inte jämfört med något annat. Animationen var bra och jag gillade framför allt hur färgfylld den var. Barn lär gilla den och där finns något en vuxen lär gilla i den också om inte minst budskapet och handlingen i den. A Person Is a Person No Matter How Small!
sonocronic
2014-03-24
Kommer knappt ihåg att jag sett den. Nej denna var nog inge vidare.
snyltare
2014-03-05
Visserligen en visuell fest, men storyn är så tunn och platt. Who cares (pun intended) liksom? Slutet var i och för sig dramatiskt. Men det känns endast halvfräscht med en öststatsbov i en barnfilm. Förresten, barnet gillade filmen mer än jag.
Visa äldre kommentarer »