Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Hostel


Två äventyrslystna unga amerikanska collegestudenter är på ryggsäcksluff genom Europa för att få lite spännande erfarenheter att ta med sig hem. De två vännerna anländer på inrådan av några personer de mött längst resvägen till en avlägsen stad i Slovakien och finner var sin fantastisk kvinna lite för lätt. De inser snart att de är fångade i en allt mer oroväckande situation som blir mer fasansfullt för varje minut som går.


Originaltitel Hostel
Regissör Eli Roth
Manus Eli Roth
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Jay Hernandez, Derek Richardson, Eythor Gudjonsson, Barbara Nedeljakova, Jana Kaderabkova, Jan Vlasak, Jennifer Lim, Keiko Seiko, Lubomír Bukový, Jana Havlickova, Rick Hoffman, Petr Janis, Takashi Miike, Paula Wild, Patrik Zigo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6273
Filmnummer 39233

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av agata
Hostel handlar om två amerikanska studenter som tågluffar i Europa på jakt efter kickar och historier att ta med sig hem. I Paris träffar killarna Oli, en glad islänning som bestämmer sig för a...   Läs mer »

Skapad 2019-12-08 av Stygga-Vargen
För länge sen brukade jag hyra filmer regelbundet och på så vis upptäckte jag en del guldkorn som jag fortfarande gillar och en gång hyrde jag Hostel från 2005, skriven och regisserad av Eli Ro...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-10-05
Pinsam, just ur detta kan ju det bli underhållare, men inte denna gång...
RustyFilm
2020-12-01
Inte min filmgenre men har sett en del av sorten, det här är den första jag ser som är regisserad av Eli Roth (han står även för manus). Det är inte en "hoppa-till-i-soffan" skräckis utan här handlar det om ett mer utdraget äckel, kanske lite åt motorsågsmassakern hållet. Filmen är uppbyggd kring en sjuk och mycket udda affärsidé med lokal i Slovakien. Ett tragikomiskt inslag med gatubarn finns där också. Det hela gav oss inte så mycket nöje.
Knasiga-Lasse
2018-04-12
håller med silvertrain här.
Stygga-Vargen
2018-01-28
Nu har jag precis sett om den och den är faktiskt bättre än jag kom ihåg att den var så jag höjer betyget till 5 nu.
jessl0h
2017-12-28
Vilket förbannat slarv! :) Hur kunde jag se två Eli Roth? Samma skräp, men då vet jag det. Här var kanske idén intressant men det är taffligt utfört.
silvertrain
2017-01-02
Jag måste bara säga att psykopaterna i Hostel-serien är verkligen bortom all hjälp och mänsklighet! Jag menar betala för att få tortera och mörda andra människor! Hallå! Det finns väl vettigare och roligare saker att göra för pengar?! Verkligen sjukt! Förstår mig inte alls på deras nöjen!
Stygga-Vargen
2016-10-22
Har bara sett den en enda gång och det var några år sen nu men jag tyckte den var väldigt bra då i alla fall.
Dele
2014-12-26
Någon tillstymmelse till meningsfullhet har jag svårt att hitta i Hostel. Visst finns här en del obehag, men det är mest frukten av ett unket innehåll.
Krille80
2014-11-26
Detta är värdelöst. Manuset hoppar från genre till genre och har en skrattretande dialog. Skådisarna är usla och Eli Roth måste ha varit helt borta när han regisserade detta. Tarantino borde skämmas för att lånat ut sitt namn.
RickDekard
2014-11-15
Varför?
Visa äldre kommentarer »