3.4

Hot Fuzz

Nicholas Angel är Londons bästa polis och haffar fyra gånger så många brottslingar som sina kollegor. Eftersom hans arbetsmoral får de andra att framstå som en bunt slashasar, blir han omplacerad till den slumrande landsortsstaden Sandford, som nästan helt saknar brottslighet. Men plötsligt drabbas Sandford av en rad olyckor och Angel vädrar morgonluft.

Originaltitel Hot Fuzz
Regissör Edgar Wright
Manus Simon Pegg, Edgar Wright
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Simon Pegg, Nick Frost, Jim Broadbent, Timothy Dalton, Paddy Considine, Rafe Spall, Olivia Colman, Kevin Eldon, Karl Johnson, Bill Bailey, Edward Woodward, Billie Whitelaw, Stuart Wilson, Paul Freeman, Rory McCann, David Bradley (II), Adam Buxton

Skapad 2019-12-06 av bmo
Simon Pegg och Edgar Wright slog igenom riktigt ordentligt med zombiekomedin Shaun of the Dead. Filmen flörtade vilt med andra filmer i genren och lyckades på ett bra sätt balansera mellan fånroli...   Läs mer »

Bokföringsprogrammet Mineko

Starkbröl
2019-01-13
Inte rolig. Kopps var bättre.
Qhorinhalfhand
2018-12-28
Solklar 4a, en av de bättre komedier jag sett.
dudson
2018-09-19
Tid typisk brittisk torr svart humor komedi som verkligen är grymt välgjord och rolig. Dalton är klockren i sitt charmiga sätt. Storyn är guld även den. En film som verkligen ökar efter varje sekund som går...
deswhip
2018-08-04
Bästa scenen: "Nothing like a bit girl on girl! :D"
EvilNed
2016-12-22
Jag vill bara säga att jag sett denna filmen säkert 10 gånger och den tappar fan aldrig. Den är genomarbetat som något jag aldrig sett förut. Varenda sekund i filmen är utstuderad för att få en pay off längre fram, eller för att ge pay off till något som planterats tidigare. Inte en filmruta är bortkastad.
Nihilus
2016-04-12
Är väl den bästa av Simon Peggs filmer kanske. Inte riktigt min humor dock, tvåan är inte långt borta.
need_sleep
2015-05-10
Lite kul var den allt... men inget som satte några djupare spår. Lite oväntad sista tredjedel i filmen :-) Får dock nöja sig med en 2:a
2014-12-03
Lika klockrent som "SOTD" och oj, vad jag har saknat denna svarta humorn uppblandat med all sortens filmgenrer. Det börjar med fantastisk komedi, går över i bra rysare/thriller för att explodera i underbar action sista 30 min.
niin
2014-10-31
gossen försökte åtminstone. bättre lycka nästa gång.
johan93
2014-08-07
Sjukt underhållande, på gränsen till briljans! Simon Pegg är underbar som alltid