Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Hot Rod


Rod Kimble är en mycket olycksbenägen mopedburen självutnämnd stuntman. När han får veta att hans känslolösa styvpappa är svårt sjuk beslutar han sig för att göra sitt livs mest våghalsiga mopedhopp för att samla in pengar till en operation.


Originaltitel Hot Rod
Regissör Akiva Schaffer
Manus Pam Brady
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Andy Samberg, Jorma Taccone, Bill Hader, Danny McBride, Isla Fisher, Ian McShane, Sissy Spacek, Will Arnett, Chester Tam, Chris Parnell, Britt Irvin, Brittany Tiplady, Andrew Moxham
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3329
Filmnummer 54411

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ClaudeStrife
2015-08-01
Europe i en relativt ny film skänker lite vibbar..
Krille80
2015-01-12
En dumrolig komedi regisserad och med massor skådisar från SNL-gänget och Lonely Island trion. Som helhet är filmen med sin handling OK men inget speciellt. Det är istället filmens individuella scener som ibland tar helt sanslöst överaskande vändningar som vinner över mig. Många gånger skrattade jag något galet mycket. Denna filmen gjorde mig glad med sin charmiga karaktärer och oftast dumma men väldigt roliga skämt. 4-
Darn
2014-01-08
Allmänt skön. Bra humor i dess enklaste förpackning som ibland gränsar till det larvigare slaget. Stort plus till det lite för perfekta soundtracket.
XJR
2013-08-16
.... Etta.
yrkeschaufföre
2013-06-16
Jag tycker faktiskt ganska bra om den här, det är visserligen helt å hållet skådespelarnas förtjänst för själva handlingen är i tunnaste laget.
kanemura
2013-02-23
Förutsägbar så in i döden och Andy Samberg duger till minspel (vilket är jätteskoj i 20 sekunder). Jag är en rätt dyster människa som sällan skrattar, men här skrattade jag ändå genuint 2-3 gånger. Det är helt ok men inte tillräckligt för att vara en bra komedi. Det som räddar den ibland är att ett flertal skämt levereras snabbt utan tjatigt uppbygg och följs inte av såndär tystnad som det tyvärr är ibland i komedier, ungefär som att säga "och...NU ska ni skratta". Det gillade jag här. Den är ok.

2013-02-16
Jag mår fysiskt illa av den här typen av ?humor?
hardcore
2013-02-04
Får medge jag jag rätt väck när jag såg den här filmen, och det är väl i det tillståndet man uppskattar såna här filmer.
Sir_Lord
2013-01-27
Riktigt rolig på sina ställen. Skrattade så jag storknade vid en 3-4 tillfällen men i övrigt lämnade den inte några större intryck.
MMeedendorp
2013-01-19
Underbar!!
Visa äldre kommentarer »