Hotel Artemis

I ett upploppssargat Los Angeles i en nära framtid driver en sjuksköterska en hemlig akutklinik för kriminella.

Originaltitel Hotel Artemis
Regissör Drew Pearce
Manus Drew Pearce
Genre Action, Kriminalare, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Jodie Foster, Sterling K Brown, Sofia Boutella, Jeff Goldblum, Brian Tyree Henry, Jenny Slate, Zachary Quinto, Charlie Day, Dave Bautista, Kenneth Choi, Father John Misty, Evan Jones (I), Nathan Davis Jr, Ramses Jimenez

dudson
2021-09-25
ÅNEJ. Detta funkar inte! Mest massa maniska neon-färger + kassa skådespelare som skall ha hjälp på Fosters "sjukhus". Nån har rökt på satan här#%#%))
mahasarakam
2020-09-28
Jodie Foster var enda trösten i denna b-thriller i skräpklass.
Andreas_
2020-02-02
Nja...detta var ingen höjdare, en riktig B film som jag inte kan förstå att dom fick med jodie Foster och Jeff Goldblum på, visst gör skådisarna sina jobb väl, speciellt Bautista som imponerade mig lite, men filmen i sig är rätt tråkig och förutsägbar, intressant koncept men dåligt utfört av en oerfaren regissör som inte gjort något att hurra över tidigare, hade kunnat bli en välgjord och bra actionfilm men inte ens dom få actionscener som är i filmen kan få intresset att stiga....betyget blir dock en stark 2:a för skådespeleriet, framförallt Jodie Foster och Bautista som ändå höll intresset vid liv, så jag skulle kunna säga att detta är en film som endast fungerar i brist på något riktigt bra att se.
2019-11-02
Det finns så mycket att tycka om här. Handlingen, foto, scenografi och rollistan är alla lätta att älska. Tyvärr finns det en ett stort fel med filmen som som hade kunnat lösts om man hade gjort detta till en t.ex. en mini-serie. Det är nämligen så att förutom Jodie Fosters(fantastisk) karaktär så erbjuds vi inget djup i övriga karaktärer utan det blir endast en snygg och cool yta som serveras. Detta gör att man lämnar filmen lite tom och med önskan om mer. En bra film som kunde varit ännu mer. 3+
HerrNenne
2019-10-18
Intressant början, en riktigt bra Jodie Foster, men i takt med att fler karaktärer presenteras så händer ingenting mer med storyn, och det går lite för snabbt alltihop. Helt okej.
karlmats
2019-10-06
En film som på förhand såg rätt lovande ut, men genomförande känns ganska platt. Det är snygga miljöer med inslag av neon-noir och Foster gör vad hon kan, men det är som att man inte riktigt fattat vad det är som gör att filmer som John Wick eller för den delen Bad Times at the El Royale funkar så bra. Det är mellanmjölk, det bara händer saker men det är ingen av karaktärerna som man direkt bryr sig om fast det är välgjort. Goldblum dyker upp och verkar inte bry sig heller så det är väl bara passande. Det är nog lite själlöst, men det är samtidigt snyggt och håller intresset uppe iaf så 2an är hyfsat stark ändå.
2019-09-16
Snygg och annorlunda med en sedvanligt bra Jodie Foster. Det ställs dock fler frågor än vad det ges svar och slutet känns lite rumphugget.
Djason
2019-07-26
Bygger upp något spännande som tyvärr tar slut för fort men filmen är ändå lite annorlunda och snygg. Jodie Foster är bra i vanlig ordning.
Christofer
2019-04-30
Med tanke på hur trist manuset var så kunde jag inte ens motivera en tvåa i betyg. Goldblums medverkan var ju helt onödig med den rollen han hade, förstår inte poängen där.
gustaw
2019-01-10
Sterling K Brown är en kass skådespelare o sänker filmen.