2.3
2.3
Här kommer Marsupilami

När reportern Dan Geraldo anländer till Palombia på jakt efter ett scoop, misstänker han aldrig att han är på väg att göra en otrolig upptäckt...
Originaltitel | Sur la piste du Marsupilami |
Alternativ titel | HOUBA! On the Trail of the Marsupilami |
Regissör | Alain Chabat |
Manus | Alain Chabat, Jeremy Doner |
Genre | Komedi, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal |
Skådespelare | Alain Chabat, Jamel Debbouze, Lambert Wilson, Liya Kebede, Fred Testot, Géraldine Nakache, Patrick Timsit, Aïssa Maïga, Dalip Singh, Jacques Weber, Erika Carlsson, Jade Nuckcheddy |
Den får väl en 3a. Jag skrattade trots allt ganska ofta med mina barn. Gillar att den inte var så tillrättalagd som många andra barnfilmer.
Inte förrän man ser en sån här film inser man hur politiskt korrekta de flesta barnfilmer är. Alltså de från 1970-talet och framåt. Och för min del är det okej, sexskämt hör inte hemma i en barnfilm. Men på nåt sätt var den lite rolig ändå ...
Funkar men e alldelles för fjantig många ggr för högre betyg..
Fruktansvärt jobbig film, men en del riktigt bra skämt bjöd den på. Tråkigt att Marsupilami är med så lite bara, den borde handlat mer om honom.
Mitt favoritalbum med Spirou när jag var ung var det med historien om Marsupilami. Jag är rätt säker på att sidorna hängde lösa på mitt exemplar. Så när jag såg den här spelfilmen i 10-kronors-bingen på Hemmakväll var jag bara tvungen att köpa den. Jag hade inga sorters illusioner om att filmen skulle vara bra och tur var väl det. Filmen är förvisso riktad mot barn men man behöver ju inte göra den dum för det. Det är oändligt många usla slapstickskämt. Fast det största problemet med filmen är att Marsupilami bara har en biroll. Första timmen syns han knappt alls. Det kunde ändå blivit en ok film om man kortat ner den och koncentrerat sig på honom istället för på människorna.
Upplagd som en barnfilm men skämten å handlingen är inte barnvänlig, men Marsupilami är gullig och det finns många, många sämre filmer så tvåan känns ok.
rolig film rekommenderar den.
bra film.