Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

How to Seduce a Virgin


Markis De Sade-inspirerad film om det dekandeta paret Martine och Charles Bressac som förför och korrumperar den oskuldsfulla Cécile.


Originaltitel Plaisir à trois
Regissör Jesus Franco
Manus Jesus Franco, Alain Petit
Genre 70-tal, Drama
Skådespelare Alice Arno, Alfred Baillou, Lina Romay, Howard Vernon, Robert Woods, Tania Busselier
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 17
Filmnummer 57922

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


lave
2017-01-02
plågsam på alla plan
zonk
2016-12-31
Andy Sidaris framstår verkligen som en stor filmskapare i jämförelse...
Gordyal
2016-02-21
Definitiv total-Franco - vi pratar flaggskeppsproportioner. En bisarr liten pärla proppad med guldkorn med en ultraklassisk Franco-ensemble. Howard Vernon smyger omkring lite i bakgrunden som den foglige betjänten. Alice Arno är den sadistiska, dekadenta och dominanta kvinnan som har en källare full av "levande dockor". Lägg sedan till Robert Woods i blommiga byxor och blommig väst, Alfred Baillou som den svagsinte och flöjtspelande trädgårdsmästaren och Tania Busselier vars könsbehåring når astronomiska proportioner. Franco själv jobbar sedvanligt med zoomen, och allt känns bara så rätt. Men även om allt detta är fräsigt i sig, så är detta Lina Romay Show. I rollen som den efterblivna Adele får vi se Lina (iklädd nylonstrumpor med maskor) måla hela ansiktet med läppstift och gladeligen ta emot belöningen bestående av piskrapp på naken kropp. Fyttihelvitta så fint! Detta är Franco-filmen att se! (9/15)
tilapia
2007-12-30
snuskig och intressant film som tydligen ska vara baserad på en de sade-novell (vilken? eugenie?). lite svår att förstå på franska utan text, men det kan röra sig om en dold pärla i francos filmografi...